sofieeklund

Sofie Eklund

W med i butiken – En kväll med mor & syster

_MG_5879 _MG_5878 _MG_5876
Heej på er ! !

Tänk, idag hade vi en morgon utan bråk om hår och annat ! 
Mmh, plötsligt händer de 😛 

Dock stressar vi/jag väl en aning, som vanligt . .
förstår inte hur jag aaalltid lyckas stressa . .
. . spelar ingen roll om jag går upp tidigt eller sent , om jag har förberett lr inte . . ! 😛

Hur som så lämnade jag och W S på dagis och sen fick han följa med mig till butiken idag,
sen har han bara morgondagen kvar innan sommarlov i 5 veckor 🙂 

Igår förresten åkte mamma och syster hem med mig när jag stängt
& väl hemma drog M iväg direkt för fiske.
Mamma fyllde på mina fransar lite grann och Frida fixade middag till oss .
En vegetarisk grekisk gratäng som var grymt god ! 🙂 
Vi åt, drack något glas vin, skrattade och tjattrade på  tills dom åkte efter 21.30
& jag städade undan & gjorde mig redo för sängen
åh M kom hem i samma veva ! 🙂
Idag åker syster förövrigt vidare till öland , till hennes pappa , 
innan hon åker hem till Norge igen . . så nu syns vi väl inte förens i jul ;( 

Förövrigt så känns det som att det kommer bli en lugn dag i butiken idag . .
åh just nuu sitter vi och äter lunch, smarriga rester från igår 😀

Jag hoppas på varor från ett nytt märke idag . .
har velat tagit in de märket länge, men de har inte blivit av . .
de kan ju kännas som en eeevighet när man väntar och längtar ;P

Nä, nu ska jag göra något vettigt ! 🙂
ha en fin dag !
Kramar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sofieeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej, jag är en ny följare och gillar verkligen din blogg. Den är inspirerande med härliga inlägg som intresserar mig. Jag undrar varför sidan inte är uppbyggd med flera sidor. Nu går det bara att scrolla längre och längre ner. Problemet uppstår nu när jag kommer in som ny och vill scrolla igenom gamla inlägg och inte hinner gå igenom hela siten på en gång utan går in lite då och då. Jag måste varje gång börja om från början och att gå in via kalendern och enskilda månader funkar inte heller för då får jag inte upp alla bilder utan måste klicka mig in på varje inlägg för att se allting. Just nu vill jag bara scrolla mig igenom en stor del av tidigare inlägg och inspireras utan att behöva klicka mig in och ut på inläggen. Hoppas du förstår vad jag menar och är det någon annan som reagerat på samma sak. Ett annat problem som också uppstår är att när jag har scrollat mig långt ner och klickar på en länk och därefter vill gå tillbaka så hamnar jag inte där jag var tidigare utan mycket längre upp och då måste jag scrolla massor igen. Hälsar Emma

stats