Sofie Eklund

Vinn unikt babylarm – Capidi

_MG_4699 _MG_6048 _MG_6081 _MG_6089 _MG_6100 plokijhg

 Men har ni sett dessa små, ursnygga babyvakter från Capidi ??

Jag älskar att man kan göra dom personliga !
Jag hade SÅÅÅ svårt att välja ;P 
Dessa 6 ovan , som jag googlade fram, var bara nåågra som jag velade mellan ;P
Tillslut föll det iaf på ett fint mönster från Numero74 till barnenheten 
& ett finfint mönster från William Morris till föräldraenheten 
& titta så fint dom flyter in 😀
Självklart kan man ju även välja ett kort på familjen
eller på barnet som enheten är till 🙂

Jag har bara positivt att säga om dessa !
Dom har en räckvidd på 800 meter.
Vi har provat ta med en när vi gått ut med G & en varit hemma 😛
& dom funkar klockrent till ca 5-6 hus bort då signalen börjar försvinna lite då och då.
Perfekt ! Längre än så kommer vi ju inte dra iväg utan kidsen ;P

Batteritiden verkar även den vara kanon !
Vi använde dom hel del när vi fick hem dom
& sen har vi haft dom avstängda i ca 2 veckor & nu när jag startade upp dom
funkade dom utan problem & varnade ingenting för dåligt batteri,
som dom gör, om batteriet är dåligt! KANON ! 😀

Nu har ju inte vi några bebisar härhemma ;P 
Men jag tycker att dessa känns trygga ändå ! 
Som nu till sommaren när man lagt barnen och vill sitta ute , 
lr om man behöver kila ut för att släppa ut hunden
eller springa över & lämna/hämta något hos grannen ! 🙂

_____________________________________

& NU, har DU chansen att vinna ett babylarm !!! 😀 

Som vanligt kan alla tävla & för att delta behöver du bara svara på frågan nedan:
Hur många timmars batteritid har Capidi´s barnvakter

( Om du vill får även gärna berätta vad du skulle välja för motiv
till ditt babylarm 😀 )

Lämna ditt svar i en kommentar tillsammans med mailadress 🙂
Tävlingen pågår tom 4/5 🙂
LYCKA TILL ! 😀 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra Johansson

  100 timmars batteritid, vilket är super!
  Nu är jag verkligen ute i sista minuten för denna tävling men gör en chansning ändå. Pga stora renoveringar i vårt hus kommer vi i sommar behöva ha vårt sovrum på nedervåningen ( stora lilla tjejen sover har sitt sovrum på övre våningen) och då vi väntar en till flicka i sommar skulle det kännas bättre och tryggare med denna så vi vet att vi hör barnen om de vaknar på nätterna och under lunchsovisarna:)

 2. Malin

  100 timmars batteritid, vilket är helt otroligt!!
  Tror nog att jag skulle välja att göra personliga fronter/skal till dem med fina kort på mina små troll! Hade varit superbra att vinna nu till sommaren då man gärna vill vara ute en stund extra och njuta då barnen lagt sig!

 3. Johanna koppars

  100 timmars batteritid 😀

  Vi skulle sååå gärna vilja vinna denna då den dels är otroligt snygg och för att mamman skulle vilja kunna hålla på ute i trädgården medans lilleman sover (och helst inte vill sova i vagnen utomhus ?) och mamman skulle få mer gjort om hon inte behövde oroa sig för att han ligger vaken ??

  Jag skulle välja ett foto på våran fina skatt, alldeles personlig ☺️

 4. Åsa

  Hej!

  Svaret är 100 timmars batteritid.

  Verkar ju lätt att designa ett eget skal, men jag är lite lat och då väljer jag det färdiga finfina skalet fågelträd.

  Skulle så gärna vunna vinna detta fina, braiga babylarmet till mitt tredje barn, Agnes. Vi har aldrig haft något till våra två stora barn eftersom vi bor trångt i lägenhet. Nu har vi flyttat till radhus med trädgård (som jag aldrig trodde jag skulle göra, men men) och jag hör inte Agnes på samma sätt länge. Hade varit skönt att veta att jag alltid kan ha koll på henne då hon sover på ovanvåningen och jag är ute med hennes syskon!

  Hoppas!

 5. Tessan

  Nej men åh vilken perfekt tävling för oss! Vår lilla tös fyller fyra månader idag och vi börjar bli desperata haha. Behöver verkligen en men det är så svårt att välja! Finns ju hur många olika som helst.. Men denna var ju dessutom valbart snygg vilket är ett stort plus i min bok! Jag skulle välja ett motiv på oss till hennes enhet så vi är ”med” henne ändå och en bild på henne till vår, då kanske det blir lite lättare att våga sig bort en bit under sovpassen. Isär men ändå tillsammans <3

  Den har 100 timmars batteritid!

 6. Helene Janmicks

  Åh denna skulle vara perfekt nu när vi är mitt uppe i rust av vårt nyinköpta hus. Huset är stort och känslan av att lämna vår lilla 10 månaders pojke på övervåningen själv när han sover, känns lite skrämmande. Denna lilla mojän skulle göra att vi kan fortsätta med rusten på kvällarna och samtidigt ha koll på lilleman. Att babybakten sedan håller 100 timmar är en stor bonus!

 7. Sofie

  100 timmars batteritid! Hade varit perfekt nu när 3-åringen ska bli storebror i nästa vecka!

 8. Cecilia

  Åh vilken bra tävling!! Sån här skulle jag verkligen behöva till min lillskrutta som nu är 2 månader, stort plus att den kan smälta in i inredningen 😀
  Det är 100 timmars batterietid! (Hur bra som helst)

 9. Caroline Gösfeldt

  Säger precis som Sandra får göra ett försök även om man aldrig vinner när man kommenterar sista dagen ? En babyvakt med 100 timmars batteritid hur grymt är inte det?! Snart väntas en vecka på kos och tänk vad smidigt att kunna sitta ute i solen medans barnen ligger inne på rummet och sover 🙂

 10. Zandra

  Batteritiden är 100 timmar!
  Håller tummar och tår att vi vinner denna fantastiska pryl, att den är snygg med sina utbytbara fronter gör de att man vill vinna den ännu mer?? Hoppas på vinst✊?✊??

 11. Caroline

  Ååh detta är precis vad jag skulle behöva just nu! I vardagen med två små barn ett på 1,5 år och en på 2 månader skulle detta verkligen underlätta. Lillan kan ligga tryggt och sova samtidigt som jag har koll undertiden som storebror och jag hittar på bus ute i det fina vädret 🙂 på föräldraenheten hade jag absolut valt marmor men på lillans skulle det bli något fint från pipstudio 🙂 nu hoppas vi på vinst !

 12. Sandra Lundblad

  Åh hur kan jag ha missat denna fantastiska tävling? Ger det en chans nu även om den som tävlar sent aldrig vinner ?|
  Babyvakten har 100 timmars batteritid och jag hoppas såååå innerligt att jag vinner en då vi har två små (21 mån och 4 mån) som sover på övervåningen :-). Skulle välja Morris mönstret som du gjort! Kram Sandra ?

 13. Sarah

  100 timmars batteritid och om jag inte hade valt att designa en egen bild så hade jag nog valt ”fågelkärlek” för den var så söt. Nu håller jag tummar och tår här hemma ? hoppas hoppas

 14. Mattias Olofsson

  100 timmar 🙂

  Dessa skönheter skulle göra vardagens babybestyr,
  till ett betydligt tryggare föräldraäventyr!

 15. Anders

  100 timmars batteritid är suveränt
  O titta designen, vad fränt!
  Smidigt att kunna ta med överallt.
  Måste bara få säga: så himla ballt!

 16. Ulrika

  Denna baby vakt på 100 timmar hade suttit kanon idag när grannen påpekade att våra kalkoner rymt!
  Fick hjälp av honom att valla tillbaka dom, men att lämna dottern ensam inne kändes grymt!

 17. Malin

  100 timmar batteritid!

  Hoppas så på att vinna denna till dess att bebis kommer i oktober! Det vore helt fantastiskt och skulle underlätta så mycket!

 18. Louiloo

  Batteriet har hela 100 timmar!
  Om jag vann hade jag önskat fågelträdet då jag älskar ugglor och lillasysters (som väntas när som) rum kommer ha en härlig uggletapet i rummet.
  När storebror var liten fungerade inte det vi då hade vilket skapade en extra oro.
  Har bara hört gott om Capidis och känner mig helt trygg i att använda det.
  Huset är ett 1 1/2 plans med källare så att kunna ta med detta ner o fixa med tvätt hade varit toppen på barnen sover på övervåning,

 19. Sofia

  100 timmars batteri tid är det på dom.. denna skulle vi verkligen behöva här hemma nu när Hilma kommit och vi bor på två våningar!
  Mönster är ju en omöjlighet att välja ?

 20. Cecilia Hermansson

  Åh vilken kanontävling!! En sådan skulle vi verkligen behöva till vår efterlängtade baby som kommer till hösten 🙂 De verkar vara kanonbra med 100 timmars batteritid och en räckvidd på 800 m!

  Skulle jag vinna tror jag att jag skulle välja trädet med ugglorna i som fanns på deras hemsida, den var så söt 🙂

 21. Anna Mårtensson

  Vilken vinst! =) Den har 100 timmars batteritid. Jag skulle välja ett fint foto på hela familjen =)

 22. Negin

  100 timmar.
  Skulle bli världens gladaste, vår lilltös fyller 1 vecka imorgon och snart flyttar vi till större bostad från vår 51kvm. Med babylarmet kan vi ha koll på bebisen medans vi donar i nya bostaden och de nyblivna mamma och pappahjärtat fått lite lugn. Alla färger är superfina men personligen är jag svag för turkost.

 23. Julia

  100 timmars batteritid! Superbra ju 🙂 Om jag vinner vill jag nog ha mönster nummer 6 i ditt inlägg, alla är fina men det gillar jag bäst!

  Vii brukar ha vår son sovandes ute i vagnen ibland men jag får springa fram och tillbaka hela tiden för att kolla om han vaknat, man får ju inte en lugn stund trots att man egentligen borde sätta sig ner och vila en stund när han väl sover… därför håller jag tummarna jättehårt för en vinst i den här toppentävlingen! Ha det bra 🙂

 24. Caroline

  Ne men åh vilken bra tävling! ?? en babyvakt är precis vad jag behöver till vår lilla sessa, det skulle göra dagarna både betydligt enklare och tryggare. Och vad är bättre än att få göra den precis så snygg som man vill, min skulle garanterat gå i stil med din. Något rosa blommig mönster som passar inne hos lilltjejen och någon stiligt till mig.?Hoppas hoppas! ✊✊

 25. Natta

  Svar: 100 Tim batteritid. Skulle jag vinna så gillar jag den på bild 2 mest (bilden under bilden med datorn) annars var de andra fina oxå så det spelar inte så stor roll! 🙂 denna skulle vara perfekt för oss som kommer ha bebisrum på övervåningen och vi har tv rum kök osv nere det skulle verkligen underlätta väldigt mycket!

 26. Emma

  100 timmar.
  Min kompis är just nu på jakt efter en babyvakt. Hade varit helt fantastiskt att kunna överraska henne med denna 🙂
  Tror det hade blivit något som passar med de söta uggletapeterna som den lilla tjejen har på sitt rum 🙂

 27. Lyra Silva

  100 timmar. Motivet spelar inte så mycket roll. Önskar bara att göra någonting hemma eller vid trädgården och behöver inte gå in fram och tillbaka för att kolla på honom.

 28. AnnChristin

  100 timmar. Denna vore super för oss i sommar då vårt barnbarn kommer att spendera mycket tid hos sin mormor och morfar på semestern pga att föräldrarna måste renovera huset. Det var längesen vi behövde gå upp på nätterna men med detta larm kan vi känna oss lite tryggare. Sedan kan föräldrarna ta över larmet lagom tills syskonet kommer i slutet av sommaren

 29. Emma J

  Svar: 100 timmar håller batteriet!
  Som blivande förstagångsförälder hade detta babylarm varit underbart att ha hemma och även när man är ute i sommarstugan. Kanske kan inge lite lugn även om man inte är i samma rum som bebisen. Om jag har den stora turen att vinna skulle jag välja motivet med frökapslar tror jag. Men det är som sagt lite svårt att välja…

 30. Jenny

  100 timmars batteritid:) jag skulle verkligen behöva denna underbara barnvakt, för att kunna slappna av. Kunna sitta ute på altan i sommar å bara njuta när ens juveler sover inne. Den barnvakt vi har nu krånglar å behöver laddas hela tiden vilket gör mig gråhårig!!!!! Jag tror nr 1 men Gu va svårt, fanns ju så mycket fint att välja mellan!!

 31. Mattias

  100 timmar! Vore perfekt till lille Olle som ännu har så ovissa sovtider att hans mamma har svårt att slappna av.

 32. Annica L

  100 timmar.

  Med fyra barn vore det här perfekt så vi kan leka med de större utan att oroa oss för att inte höra vår lilla.
  En bild på vår lilla tjej skulle jag vilja ha som motiv.

 33. Tatyana

  100 timmars batteritid

  Perfekt vinst när man har tre barn hemma och behöver lägga minsta tjejen ensam i sovrummet ibland. Motivet med kaninen var ju så fint!

 34. Kristiina

  Hej!

  Svar: 100 timmar.

  Jag skulle nog välja nr 1 och 3, ett svårt val med så många fina!

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 35. Tina Carlström

  100 timmar är svaret.
  Vi skulle verkligen behöva en babyvakt. Vi får byta batteri en gång i veckan i vår ärvda från början av 2000. Känns otryggt och man vet aldrig när batterierna tar slut. I långa loppet blir det inte ett dugg miljövänligt heller. Om vi vinner skulle jag vilja ha foto på min son när han sover på bilden 🙂

 36. Mia Jansson

  Den har 100 timmars batteritid 🙂 vinner jag så kommer jag att ha något blommigt och mysigt mönster eller en bild på mitt lilla hjärta ? kommer passa bra bland alla andra bilder på byrån 🙂

 37. Linda

  Svaret är 100 timmar och helt grymt bra batteritid ?
  jag skulle ge bort detta till min älskade kusin son i slutet på Maj ska få barn?

 38. Emelie

  Hej!
  100 timmars batteritid låter ju nästan för bra för att vara sant!
  Vår lilla är beräknad till 1/8. Det mesta är inköpt men inget babylarm.. När dessutom halva huset är under renovering nu så skulle det vara till en stor hjälp.

 39. martina

  100 timmars batteritid. Eller som det står i texten om den ”över 100 timmars batteritid” 🙂

  Om jag skulle ha den mega turen att vinna denna så skulle jag nog välja att ha nån bild på mina söner på båda enheterna. Dom är det finaste jag har!

 40. Sara.Livia

  Batteritiden är 100 timmar!!!! Hur bra är inte det? 😀
  Vi har precis fått dotter nr 2 och denna skulle passa perfekt då. Jag skulle självklart välja skal i någon pastellfärg eller liknande 😀

 41. Michael Eriksson

  Svaret: 100 timmars batteritid.

  Får väl lov att tapetsera om ett rum så man kan gömma den mot en vägg… Kan bli ett stort projekt…

 42. Helén

  100 timmar 🙂 Vet inte riktigt vad för skal jag skulle välja, förmodligen något fint barnmotiv! Kram

 43. Ajla Kastrat

  Svaret är 100 timmars batteritid. Jag väntar mitt första barn i sommar så jag skulle bli så glad om jag fick vinna detta fina babylarm! Håller tummarna 🙂

 44. Johanna

  Hej Sofie!

  Svaret är 100 timmar, vilket är toppen! Och vilket snyggt babylarm. Skulle utan tvekan välja William Morris-mönstret. Ger mig dessutom en anledning till att köpa liknande kuddar att matcha larmet med 😉

  Kram

 45. Ann-Sofi

  Svar: 100 timmar ! Är i v36 och skulle sitta fint med Ett babylarm då vi velat fram och tillbaka men ännu inte kommit till skott ? Håller tummar och tår

 46. Sara

  Åååh nu håller jag tummar och tår! Väntar vårt tredje (och sista) barn som bäst. Vårt gamla babylarm gick sönder efter att jag lyckats med konststycket att köra över det med bilen. Babylarmet fanns i en väska i bilen och i ett obevakat ögonblick drog storebror ut sakerna ur väskan. Jag trodde att jag hittat alla grejer som han plockat ut, men då jag körde iväg hördes en smäll och så var vi utan babylarm. Så nu vore det nästan för bra för att vara sant om jag skulle vinna detta. Och som svar på frågan: 100 h, tjohoo!

 47. Jerker

  100 timmar! Älskar att överraska våra vänner och det finns flera av dom med barn som är utan barnvakt 🙂

 48. Gunilla.M.B

  Svar= 100 timmar
  Vore toppen med ett babylarm – om man är barnvakt till barnbarnet !
  Äger inget längre – och det skulle kännas tryggare !

 49. Pernilla

  Rätt svar är 100 timmar.
  Gud vad praktiskt med babylarm, särskilt i sommar när man, som du skrev, vill kunna sitta ute o njuta lite. Jag skulle välja ett blommigt motiv, som det du har ovan, super fint! =)

 50. therese

  Hela 100 timmar batteritid!

  Jag hade gärna velat haft denna babyvakt då det är första barnet, och vi har redan haft en tuff tid med mycket sjukhusvistelse. Molly föddes med två hjärnblödningar och äter krampmedicin. När hon slutar med dessa mediciner kan det hända att hon kommer få kramper, och då skulle detta larm vara helt super! Det har ju satt sina spår att hon varit så pass sjuk och man sover så oroligt, så det hade lugnat ner sin egna sömn lite att veta att det finns ett larm.

  Håller tummarna för att jag skulle vinna detta larm! 🙂

 51. Emelie

  Rätt svar är 100 TIMMAR! ?

  Jag hade velat vinna denna babyvakt då jag nyligen blivit tvåbarnsförälder och när lillebror sover vill jag kunna prioritera storebror och nu när våren är på ingång och man tillbringar mer tid ute hade en babyvakt varit super. då jag kan slappna av som förälder medans lillebror sover inomhus och jag kan leka ned storebror på altanen men snabbt kunna höra när lillebror vaknar. Sån bra grej!!!

 52. Liza

  Rätt svar är: 100 timmar
  Vilken grej! att kunna ha koll när lillebror ligger och sover gott och storasyster vill exempelvis ut och leka! Vi har aldrig haft ett babylarm, men jag kan tänka mig att det skulle underlätta väldigt mycket. Speciellt då man som vuxen känner sig att man skulle behöva klona sig. Puh!

 53. Viktor E

  100 batteritimmar. Min sambo skulle bli så glad om vi vann då vi väntar en liten tjej i juli vi gärna håller lite extra koll på under sovstunderna. Eftersom hon är tokig i marmor skulle hon säkerligen välja något i det mönstret

 54. Sandra johansson

  Hej ! 100 timmars batteritid. Håller tummarna att vinna då vi verkligen behöver ett babylarm till sommaren då vi får tillskott och redan har en 1.5åring och då jag kommer vara mycket själv med barnen vore det super att inte känna sig helt låst när minstingen ska sova

 55. Anna nilsen

  100 timmar ? om jag vinner skulle jag gärna vilja ha en bild på mina barn, jag har bf i juli så det skulle passa alldeles utmärkt att vinna ett babylatm nu ??

 56. Marjaana

  CAPiDi Babyalarm har hela 100h batteritid!

  Den skulle vara perfekt för oss att ha när vi är vid svärföräldrarnas sommarstuga där det inte finns el, så ett batteridriven alternativ är ett måste.

  Skalet skulle få en design med ett kort på när min förstfödda som är 5 år, håller sin lillasyster, första gången dom träffades! Hon var så stolt. ?

 57. Emma

  Vilken toppen tävling, den vill man verkligen inte missa! ?
  100 timmars batteritid har den. och hade jag vunnit hade jag haft en bild på tjejerna på ❤

  ha en fin onsdag ? kram !

 58. Linda

  Över 100 timmars batteritid låter alldeles lysande! Behöver jag säga att det skulle vara lysande att få vinna denna fina barnvakt i marmor mönster ?? kram!

 59. Anna

  100 timmar. Behöver en ny till lillan då vår förra gick sönder och denna verkar efter vad vi läst kanon pga den långa batteritiden och framför allt den låga strålningen. Mvh Anna

 60. Hanna

  Vilken toppen tävling 🙂 Babylarmet har 100 timmars batteritid. Om jag vann skulle jag nog troligtvis välja ett print med blommor eller skapa ett eget med barnen på. Kram

 61. Sarah

  Vilken rolig tävling.. Vad skoj att man kan göra dom så fin. Slipper man gömma dom i nån låda då dom inte används.. Nu håller jag tummar och tår att jag vinner.. Kan jag sitta ute i ca 100 timmar i sommar och njuta av fina sommarkvällar..

 62. Elise / lisessa

  Babyvakten har 100 timmars batteritid! Så perfekt att vinna nu när lillasyster är beräknad om 5 (!) veckor. Och då kan vi alltid ha koll på henne på alla platser i sommar, speciellt när vi lovat storasyster att vi ska till Ölands djurpark <3

 63. Linnea

  Babylarmet har 100 timmars batteritid och skulle vara perfekt för bebisen som är beräknat om två dagar ? Så vi kan hålla koll på honom/henne dygnet runt på alla platser ?

stats