sofieeklund

Sofie Eklund

Vinn presentkort á 1000:- – BON’ A PARTE

  Kolla in mina 2 nya favoriter i garderoben , jag älskar dom ! 😀

Blusen ( som ni hittar HÄR ) är i den finaste “smutsrosa” nyansen
& sådär lagom genomskinlig .
Ett perfekt basplagg, skulle jag vilja säga !
Perfekt över bikinin med ett par slitna jeansshorts & ett par sandaler till stranden !
Lika perfekt till en kjol & ett par höga heels till utekvällen,
till att ha över en tunn klänning till vardags.

Eller som jag har ovan, till jeansen , en perfekt lite mer uppklädd vardagslook
som passar en helt vanlig dag 🙂
Just den dagen strosade vi hemma, tog en cykeltur till affären & fick besök utav vänner ! 🙂

Åh skinnväskan ( som ni hittar HÄR ) . . . . behöver jag säga något om den ???
JAG ÄLSKAR DEN !
Passar till allt, hela tiden & jämt . . Tidlös ! 😀

Båda dessa är från BON’ A PARTE egna kollektion,
som bjuder på mängder utav gobitar ! 😀

& nu har ni faktiskt chansen att vinna . . kanske något utav dessa . .
eller något helt annat ;D
För nu kickar vi igång en kanontävling i samarbete med BON’ A PARTE 😀
I potten hittar ni ett presentkort på hela 1000:-
att spendera fritt i deras webbshop 😀

Att tävla är enkelt & alla kan vara med ! 🙂

Klicka in dig hos BON’ A PARTE, kolla ut ditt favoritplagg/accessoar/inredning m.m
& länka din favorit i en kommentar i detta inlägg ,
så är du med och tävlar ! 😀

Tävlingen pågår tom 31/5 !

( pst, kom ihåg att lämna din mailadress så att jag kan kontakta vinnaren 🙂 )

LYCKA TILL ! 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sofieeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. rebecka

  Jag tycker verkligen om denna koftanhttp://se.bonaparteshop.com/knitted-cardigan-42664

  Skulle så gärna vilja vinna! 🙂

 2. Madelene

  Hejsan!

  Hoppas så på turen och att jag får ge min underbara mamma det fina presentkortet. Hon vårdade mig i hemmet under min fruktansvärda cancerresa och var med mig som stöd till sjukhuset när jag fick dom jobbiga och tuffa cellgiftsbehandlingarna. Hon är guld värd och jag älskar henne så otroligt mycket! Dessutom hade hon födelsedag för ett litet tag sedan och så är det ju morsdag idag, så finare present kan hon inte få. Jag gillade http://se.bonaparteshop.com/leather-shoe-75259 i webbshoppen.

  Kram Madelene

 3. Birgitta

  Hejsan!

  Jag fastnade för http://se.bonaparteshop.com/basic-sports-bra-07747

  Vinner jag ska min älskade dotter få shoppa loss i den fina Webbshoppen. Hon är en riktig kämpe som har tagit sig igenom mycket svår cancer och fått lära sig gå på nytt igen efter att ha varit sängliggande under en lång tid. Skulle vara så roligt att få ge henne det generösa presentkortet. Håller tummarna så!!!

  Kram

 4. Decibel S

  Jag hittade två plagg som jag helt enkelt tycker är dödssnygga. =)
  Denna nätta och tunna blus:
  se.bonaparteshop.com/blouse-57756
  Samt denna sweatshirt:
  http://se.bonaparteshop.com/sweatshirt-25565

  Båda i blommigt mönster och helt enkelt klädesplagg jag vill bo i, i sommar och resten av årets alla dagar. <3
  Dessutom nyckelplagg som skulle göra stor skillnad i min garderob och .. jag kan inte förklara hur underbart lycklig jag skulle bli.

  Mvh / Decibel S

 5. Fia

  http://se.bonaparteshop.com/dress-34374
  Denna klänning var riktigt snygg bland många fina klämningar och tunikor. Kul med lite andra mönster än att ha lika som alla andra ☺️ och det största +:et är att dom även har större storlekar så alla kvinnor med alla olika former kan klä sig snyggt.
  Håller tummarna föe vinst!!

 6. Jonna

  http://se.bonaparteshop.com/blouse-59203

  Denna skjorta med det härliga orientaliska blå/vita mönstret känns som en fräsch och lyxig nykomling i garderoben. Det är ett sånt där perfekt plagg som fungerar bra till vardags med ett par vita tighta jeans, till fest med en midjehög svart kjol och klackar eller till stranden med ett par slitna blå jeans shorts.

  Tack för en bra blogg! Har precis hittat hit:)
  Jonna

 7. Lilian

  Känner att jag behöver lite mer färg bland mina kläder, allt är antingen svart eller marinblått eftersom att jag drar mig till dessa färger. Nu blev jag istället dragen till denna färgglada t-shirt från Bon aparte, klassisk som man antingen kan klä upp eller ner beroende på tillfället.

  http://se.bonaparteshop.com/basic-t-shirt-44404

 8. Elin

  Som student kommer jag inte få mycket ledighet i sommar, utan ser istället till att kollegorna får gå på semester! Men varje tillfälle som ges kommer jag åka ut till Göteborgs södra skärgård, lapa sol, lyssna på fiskmåsarna och bada, gärna iklädd denna snygga och smickrande baddräkt:

  http://se.bonaparteshop.com/swimming-costume-10915

 9. Sandra johansson

  Åh vilken bra tävling ! har spanat på denna så länge men liksom aldrig kommit till skott o unnat mig att köpa den, vore hemskt kul att vinna 🙂 efter en graviditet och ett halvår med min dotter skulle garderoben må fint av en liten uppdatering som inte består av mammakläder och andra för stora kläder haha http://se.bonaparteshop.com/blouse-35293

 10. Åsa

  Jag älskar scarfs. En enkel tröja eller blus kan med en scarf bli snyggt uppklädd eller ledigt avslappnad. Jag gillar denna skarpt! Helt rätt i tiden. Som Ferm Living i inredningsvärden.

  http://se.bonaparteshop.com/scarf-36046

  Kul tävling! Jag har inte känt till denna webbshop förrut. Kul att hitta den eftersom jag köper nästan alla mina kläder på nätet.

 11. Pernilla

  Vad fin blusen är! Jag gillar också denna dennahttp://se.bonaparteshop.com/blouse-30248.
  Hälsningar,
  Pernilla

stats