sofieeklund

Sofie Eklund

v.43, BF+15

Dehär börjar bli lite väl uttjatat nu va? Joootack!!
Somsagt så var vi in på kontroll, tog med BB-väskan och bilbarnstolen IUTEFALL,
men icke! Han mådde så himla bra i magen sååå
och jag hade inte öppnat mig en millimeter, SUCK!!

Jag fick tid för "igångsättning" på tisdag, vi ska åka in mellan o8.oo-o8.3o,
känns ändå skönt att ha fått ett datum
för denhär ungen kommer aldrig komma ut annars!!

Alla "ploppar" ut sina ungar, men inte jag!!
Påväg in på förlossningen idag tex
mötte vi Evelina och hennes pojkvän som har tid idag,
hon hade haft värkar hela natten och hade åkt in, men blev hemskickade igen.
Jag vill också ha värkar!!!

MEN, jag är rädd!!
Jag börjar bli riktigt rädd t.om, denna väntan har satt sina spår,
förväntningarna har lixom byts ut mot rädsla, det känns inge roligt!!

Nu ska vi äta lite, sen ska jag nog bege mig till farmor
för att hälsa på henne, pappa och Alicia 🙂

Upd senare 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sofieeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fia

    Hoppas han väljer att titta ut innan tisdag nu gumman så de slipper sätta igång dig. En seg liten rackare där inne..han har det förmodligen toppen bra o mysigt där inne o vill inte titta ut än hehe.. Hoppas allt kommer gå bra iaf…förstår din rädsla men det kommer gå bra!! Hör av dig när han tittar ut om din mobil funkar haha :)!! Puss o kram

  2. Ulrica

    Usch stackare ! Jag lider verkligen med dig! jag gick över tiden 11 dagar & tyckte det var ett helvete! Till slut så tog dom hål på hinnorna så vattnet gick för jag mådde så himla dåligt, men iof så hade jag en massa värkar till & från.men det hände liksom inget! Håller tummarna för att det kanske vill sätta igång sig av sig själv. Vem vet lillen kanske får för sig att komma ut tidigare. Men det kommer gå så bra! Efter en himla massa timmar med värkar inne på förlossningen så fick jag igångsättningsdropp för att jag öppnat mig så lite. förlossnings berättelsen finns i bloggen. Vart en tuff förlossning men när barnet är ute så glöms all smärta & rädsla bort!=)

    Lycka till nu med allt!=)

stats