Sofie Eklund

Tips – T-shirt – 24,50:-

Jag har tipsat om dehär förut men jag gör de igen för nu ser man lite mer skillnad 😛
Jag beställde 2 t-shirtar från H&M´s webshop, en vit och en ”urtvättad blå” för 24,50:-/st (på herravdelningen).
Sen klippte jag hejvilt & ska även sy på en fika som jag klippte till som ni kan se.
Snygg basictopp nu till våren/sommaren enligt mig 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde

    Lättast är väl kanske att ringa å höra men jag jobbar på onsdag så kan ju kolla upp de då hur de ser ut med de där:) Kram

  2. Madde

    Jag vet faktiskt inte men beställer man via internet går de ju att välja faktura för de brukar jag göra men vet också att vi tar emot i butiken när de har kommit företag och betalat med någon typ av check/faktura, vet inte vad de heter hehe. Har inte tagit emot någon själv så vet inte riktigt vad de innebär haha. Blev ett fumligt svar men ändå:) Kram

stats