Sofie Eklund

Svar på kommentar

Postat av: anna
Hej! tänkte bara höra vart ni köpt traktorn?
2011-05-29 @ 19:35:16

Svar:
Hejsan ! 🙂
Jag ramlade faktiskt över en annons på den på blocket för 400 kr.
Det är inte en skråma på den & den var knappt använd
& vi hade ju ändå tänkt köpa en så vi hade en jäklans tur 😛

Jag hittade inte så många sidor som säljer såna heller. Men du hittar iaf några här:
 http://www.hiko.se/Leksaker/Varugrupp/%C3%85kfordon/Tramptraktor/Rolly-Toys-Tramptraktor-med-Skopa-Sl%C3%A4p

http://www.bokextra.se/teknik.php?id=2724&hkat=142

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nikita

  joo vet den känslan =)
  men du en till fråga, vissa bilder du lägger upp är i så häftig färg , dem är typ svartvita fast ändå inte 😛 typ en bild du la upp för ett tag sen då du å w står i er hall tror jag , iaf hur gör du dem så ? använder du photoshop??

 2. Erika

  Självklart så fortsätt visa pyssel 🙂
  Jaha så pass dom såg riktigt goda ut, bra tips jag lär väl snart få knåpa ihop min allra första barntårta jag å 😀

 3. Sara

  du sofie, jag kom på en sak.. peters moster fråga mig efter nån som sätter i löshår för hennes son+hans tjej ska på balen på fredag o tjejen (heter oxå sofie:P) har 75 keratinslingor som hon vill ha i.. hon har hjälp med uppsättning på fredagen o skulle vilja ha de där fixat innan.. kom o tänka på dig.. skulle du ha tid att hjälpa? mot betalning såklart! har för mig du har tång osÅ? kramis 🙂

stats