sofieeklund

Sofie Eklund

Svar på fråga igen

Postat av: camilla
hej! skulle du kunna berätta allt om din diet?! 🙂
har försökt mig på ett par, men tröttnat snabbt.
Hur mycket gröt äter du, hur ofta, äter du vanlig mat, osv?

Svar:
Hejhej!
Jag äter gröt (1 dl havregryn + 2 dl vatten + frysta hallon) runt o8.oo
sen äter jag ett mål vanlig mat + sallad till lunch runt 13.oo
(i början åt jag de målet på eftermiddagen, men håller mig mättare om jag äter de till lunch).
Därimellan tog jag i början en banan då jag blev så hungrig, de behöver jag oftast inte nu.
Sen äter jag gröt igen vid 18.oo ungefär och så äter jag någon frukt innan och efter de.
OM du blir jättesugen på något, ta Några valnötter 🙂
De ÄR jätte”tufft” i början, de tyckte jag med, jag blev jättehungrig mellan målen
och jag och Marcus gick åh frestade varandra med allt gott vi kunde komma på, vela ha allt gott 😛
Men det var dom första 3 dagarna sen gick hungern och suget över, tro de lr ej 😛
Nu senaste 5 dagarna har jag vid 3 tillfället bytt ut gröten mot 2 kokta ägg och en kiwi
mest för att hallonen var slut 😛
Men de höll jag mig också bra på och de va gott med något annat än gröt 😛

Ja? Fråga om de är nåmer du undrar över 🙂

Har gjort en kategori med inlägg om “grötmetoden”
som ni som är intresserade kan kika i 😛 hehe

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sofieeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. camilla

    åhh, supertack! tror du att det spelar någon roll om man tar gröten till lunch eller middag? äter nämligen hellre ett riktigt mål till middagen då jag oftast lagar middag tillsammans med min pojkvän, haha. vanlig mat, är det vad som helst då som man ätit innan… eller brukar du ta bort kolhydrater el. liknande? en sista fråga… tränar ni något, eller försvinner kilona av sig själva? 😉

  2. blondstar - mamma till max 090605

    ja man får såklart prova! jag skulle nog haft tjockare för de kändes som de va så lite hår och så va de inte så mkt längre än mitt egna så de blev nog ingne stor skillnad 🙂 nu ska jag sova! godnattgodnatt! kanske kan ses i veckan, ta en promenad eller öppna förskolan eller nå.. skitkallt ute ju men jag hoppas de blir bättre!

stats