sofieeklund

Sofie Eklund

Pyssel pyssel pyssel

Har pysslat lite den senaste veckan, värmer upp lite inför julpysslandet ;D hehe.

Har bland annat gjort 5 minuters kola som jag rullat in i smörpapper,
blir lite charmigare så tycker jag 🙂
Kolan är huur enkel som helst att göra,
är suupergod och tar faktiskt bara typ 5-10 min att göra. I recommend it ; )

Såhär gör du

Smält 100 g smör
släng sedan i :
2 dl socker
2 msk kakao
4 msk mjöl
1 dl sirap

Koka under omrörning i några minuter till du kan göra kulprovet (doppa ner en droppe av kolan i ett glas vatten,
om kolar går att rulla till en kula är den klar).
Häll på en plåt (ha lite olja på plåten/bakplåtspappret), låt stelna, VOILÀ! 😀

I förrgår roffade jag åt mig lite ståltråd och pärlor och gjorde två kors som jag hängt runt ljus

Och idag tog jag med mig Gordon på en promenix och snodde åt mig granris : P
Smög hem och gjorde en krans 😀 
var meningen att det skulle räcka till två så får bege mig ut imon igen och göra en till 🙂

Måste fundera ut ett nytt pysselprojekt nu : P

För övrigt så har jag varit och fått provsvaren på min hälsoundersökning idag, hade lite högt kolesterol men hon trodde att det kunde bero på att jag är gravid så det var okej sen var det något med förbränningen som jag hade för mkt av eller nått, men de trodde hon inte heller var någon fara, fjuuu! 🙂 Annars var jag frisk som en nötstjärna 😀

Sen begav jag mig till Marie för lite kaffe rep och där bjöds det även på nybakad sockerkaka, supergod! Bra där Marie 😉 Blev inte så långvarig då pappa kom och plockade upp mig för att följa med hem och lägga golv med Marcus i källaren (ÄNTLIGEN). Jag håller mig undan såntdär, jag förstör säkert bara annars : ) Så jag städade lite och gjorde "hemmagjord"pizza, supergott 🙂

Nu sitter vi bara och jäser, blir sängen snart, Marcys fyller år imon så då ska de göras tårta och städas innan fikagästerna kommer 🙂

Hade fint så länge 🙂
Kyss&Kläm

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sofieeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats