Sofie Eklund

No more bad hairday! Vinn plattången ProCare från Philips!

Philips bloggpanel - besök bloggarna!

Dags att toppa frisyren inför våren och sommaren. Var med om att tävla om en Philips ProCare,
ett stylingverktyg som håller en jämn temperatur och är snällare mot håret.
Skriv en motivering i kommentarsfältet varför just du ska vinna.
I potten ligger plattången Philips ProCare till ett värde av 649 kr.
Lycka till!

Besök de andra deltagarna i Philips Bloggpanel för större chans att vinna!

Janina, Alexandra, Sarah, Molly, Jenny och Sofie!

Tävlingen avslutas 4 april, 20.00.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Simon

  Hela denna vinterns gång,
  min flickvän har varit vrång.
  Håret lägger sig aldrig som det ska,
  hennes dåliga plattång kommer alltid bedra.
  Ett halvår till vi inte längre utstår,
  vi vill njuta av en piggare och fräschare vår.
  Om jag Philips ProCare plattång vinner,
  min flickväns alla hårproblem försvinner!

 2. malin

  har ingen plattång, har aldrig haft – men efter många år av kort hår har jag låtit det växa ut så nu är jag verkligen sugen på att testa alla snygga frisyrer med rakt hår som jag kollat in i tidningar och på stan…

 3. Sara Berggren

  Mitt bångstyriga hår skulle tacka mig om den fick känna på en ny plattång, min nuvarande är inte mycket att hänga i julgranen… Så – jag och mitt hår håller tummarna!

 4. Vanessa

  Frissigt torrt och ingen frisyr,
  Känns som en kaka med trasig glasyr,
  Jag har testat varenda prudukt,
  Inget kan på mitt frissiga hår få bukt,
  Förutom värme från en plattång,
  Något som inte tar hela morgonen lång,
  Skulle jag vinna detta,
  Skulle min vardag verkligen underlätta!

 5. Sanna Persson

  Mamma sa till mig : Sanna, ditt hår är så slitet där nere, nu måste du klippa dig.
  Klippa mig ? Aldrig.
  Det som förvånade mig häromdagen var när halva håret följde med när jag kammade håret. Nu är mitt hår tunnt som om jag vore 85 år, det hade vart skönt att inte ha en kass plattång från ullared för 200 kr som sliter på håret ännu mer.
  Please…./Sanna

 6. Liselotte mamma till Liiam

  Har haft många plattänger i mina dagar, men slutat plattat för att håret blivit så fruktansvärt slitet!

  Hade varit enormt härligt att få känna sig snygg igen, få tillbaka mitt självförtroende som jag tappade någonstans på vägen när bajsblöjor och vällingflaskor blev vardag. Hade varit härligt att snabbt och enkelt få känna sig fin inside and out <3

 7. Frida

  Åh, jag är med. Min nuvarande plattång (som förövrigt är cirka 4 år gammal) är så trasig att jag behöver trycka på den minst en kvart VARJE morgon för att få igång den. Det är bara en tidsfråga innan den lägger av helt och hållet. Som fattig student förlorar jag alltså inte bara den där välbehövliga extra kvarten av sömn, jag har inte heller råd att köpa en ny, fungerande plattång. JAG BEHÖVER DIG, PROCARE!

 8. H a n n a W i l d

  Jag är helt klart med! Jag skulle gärna vilja vinna den där då min är helt kaputt & jag kan använda den i typ 10 sekunder innan jag måste dra ut sladden, sen sätta i den, & värma upp den igen för att sen bara göra samma sak 100 gånger om! Skulle vara super med en ny plattång så att det slipper ta 2 timmar för att fixa håret varje gång 🙂

  Kram på dig!

 9. Josephinewestling - Mamma till Vira

  åååh en perfekt tävling för mig!!

  Jag behöver verkligen en ny tång till mitt hår.
  Nu som mamma så har man inte all tid i världen att fixa sig.

  Att vinna denna skulle göra så jag hinner fixa mitt hår. Då den är snabb och bra!

  Hoppas verkligen att jag vinner!
  kram

 10. Jesper

  Jag skulle vilja vinna plattången till min flickvän. Hon har själv lämnat ett bidrag här och det gjorde hon när vi var och då passade jag på att snappa upp bloggen hon var inne på så att även jag kunde göra ett försök att vinna den åt henne men det vet hon inte. Jag är inte så bra på att lista ut vad hon vill ha men en plattång vet jag att hon både vill ha och framförallt behöver hon en ny. Jag vet inte så mycket om plattångar, vilket märke som är bäst o.sv. men precis som allt annat är det väl så att man får vad man betalar för och denna plattången verkar vara bra. Den hon har nu är inte alls bra och sliter väldigt mycket på hennes hår. Hon alltid köpt den billigaste plattången och dom har inte varit bra alls, nu sliter det så mycket på hennes hår att det har varit i samma längd över ett år vilket hon ett par gånger varit ganska frustrerad över. Hon är fin precis som hon är, i kort, långt eller inget hår alls! Vi båda två studerar och lever endast på studiebidraget, vilket inte är så mycket. Hon skulle bli väldigt glad om hon fick denna plattången och det skulle vara roligt för mig att få ge den till henne för det är hon värd.

 11. Tanya

  Jag är en 20årig student och gillar ett experimentera med mitt hår , men jag har fått låta det vila nu eftersom jag hade blekt det och så , men nu får jag börja platta mitt hår och locka de , dock har min plattång gått sönder tyvärr.. Hoppas jag vinner , vinner tyvärr aldrig något hehe 🙂

 12. Ine

  Hej!

  Jag vill gärna vara med och tävla, älskar tävlingar!
  Jag tycker att jag förtjänar denna plattång från PHILIPS. Jag äger ingen själv, utan använder för tillfället min systers plattång, som snart är 10 år gammal. Börjar som sagt bli dags att skaffa sig en ny! Jag använder mig av plattång nästan varje dag, både för att platta håret och för att locka!

  Jag har endast bra erfarenheter av produkter från PHILIPS. Enligt mig har de alltid en snygg design och super kvalitet! Dessutom, uuunderbart med en plattång som är skonsammare för håret! Jag skulle verkligen ha nytta av plattången, samt använda den väl!

 13. Isabelle

  Åh, jag är med och tävlar!
  Anledningen till att jag borde vinna är för att jag har halvlockigt hår naturligt och är inte nöjd med det. Plattar mitt hår varje dag.
  Jag använder alltid värmeskydd, men man märker på mitt hår hur det slits – därför skulle en plattång som skyddar håret vara guld värt.

  Den plattången jag har nu går upp i 200 grader och det är ju bra, men det är så att man ser hur håret bokstavligen bränns. Hårstråna faller av eftersom.
  Även fast jag använder plattång varje dag och verkligen borde ha en ny så kommer jag mig aldrig för att köpa. Det är ju en stor summa också, och jag som är ung och går i skolan tjänar ju inga pengar.

  Ha det bra 🙂

 14. Malof

  Jag skulle verkligen verkligen verkligen bli överlycklig om jag vann! Plattången som jag har nu, den tar 12 minuter på sig för att bli varm.. Och då är den inte ens riktigt varm heller.. Vilket gör att håret blir förstört..

  Både jag, och mitt hår skulle bli überglada om vi vann!

 15. Hannah

  Jag skulle verkligen vilja vinna denna plattången, jag tvingades klippa av mitt hår pga slitage av plattningen som blivit! Nu börjar håret dock få lite längd igen och jag känner att jag vill ha en plattång som är bra och nyttig för håret så jag inte ska behöva klippa av mig håret igen!

  Tack för en jätte bra blogg! / Hannah

 16. Nikita

  Ja plattar håret jämt !!!!! Min plattång som ja har nu sjunger på sista versen , så en ny skulle passa till en plattångs-missbrukare sim mig , att den dessutom är snäll mot håret är ju bara ett STORT plus , det tkr nog mitt hår också!

 17. Madde

  När man som jag har två små barn så vill man att det ska gå fort att göra sig iordning och det gör det verkligen inte med min plattång längre. Det tar tid att få den varm och den håller sig inte varm så länge. Så den behövs verkligen bytas ut. Jag skulle verkligen vilja vinna den fina plattången och jag lovar att jag skulle ta väl hand om den!! 🙂
  /Madde, mamma till Isak och jakob

 18. Elin

  Så varför ska jag vinna plattången?
  Jag har alltid haft kort hår (inte längre än till axlarna). Det verkar inte vilja växa alls men det för det, felet är att jag plattar det så mycket med en allt för dålig plattång, en billighets plattång som är värdelös och inte gör håret platt vilket leder till att det tar dubbelt så lång tid att platta det och därför slits mitt hår oerhört mycket, det leder till att det lilla mitt hår har växt måste lika mycket klippas av 🙁 Detta har många gånger fått mig att må dåligt. Jag är en 18-årig student som pluggar och har därför inte den bästa ekonomin. Jag har precis tagit körkort vilket inte var så billigt..Nu lever jag snålt varje månad och får prioritera vad som ska köpas och därför har jag inte råd till en ny plattång.
  Tack på förhand!
  Mvh Elin

 19. Emmi

  Jag har frissigt, strävt och ganska omöjligt hår att ha att göra med! Sen jag fick mina fina ungar har jag bortprioriterat mitt hår eftersom det har tagit 10 minuter för länge att fixa det. Dessutom har jag en plattång som är åtminstone 10 år gammal som jag fick av min syster när hon köpte ny, som hon i sin tur fick från en flicktidning, så kvaliteten suger verkligen! En ny en vore UNDERBAR för både kropp och själ!

 20. Leila

  Är så sjukt trött på mitt hår som aldrig blir som jag vill ha det och som alltid ska hålla på att bli slitet så att jag blir tvungen att klippa av det, men denna plattång skulle kanske hjälpa mig att bli nöjdare med mitt hår då jag skulle slippa dåliga hårdagar och det sliter nt lika mycket på håret som andra plattångar gör.

  Så nu får jag bara hoppas på att jag vinner

 21. Elin

  Prövar om jag det ens finns något som heter tur!
  Efter att ha köpt en ny plattång, fått den snodd, fått tomatsås spillt över nya favoritblusen, åkt på influensa och nu magsjuka – allt inom loppet av 4 dagar, så ger jag snart upp hoppet, tänkte därför pröva mina sista chanser här. Vinner jag kanske jag återfår hopp om att det finns något som heter tur haha :)!

 22. Victoria

  Jag skulle verkligen vilja vinna den här!
  Min plattång suger verkligen och mitt hår blir jätte risigt och ser inte alls bra ut, och håret blir inte ens platt. Hade köpt en ny för längesen men har det lite knapert med pengar så finns andra saker som känns lite viktigare, därför provar jag min lycka här 🙂

 23. Linda Gustafson

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna denna plattång för att: mitt hår är otroligt slitet och fult just nu, jag färgar och plattar mycket, och nu fick det nog. Mitt hår växer inte längre pga att min nuvarande plattång bränner av några millimeter av topparna varje gång jag använder den, men jag vill ju ha platt hår! Men samtidigt vill jag ha hår som växer…. Min nuvarande plattång fick ett glapp för ca två veckor sedan som gör att den funkar då och då, och jag tejpar ihop sladden på ett wierd sätt och trycker där sladden går in i plaattången. Rätt jobbigt, då jag inte har pengar till att köpa en ny plattång. Och, tja, jag fyller inte år förrän i december.. 🙁
  Så skulle du vilja hjälpa mig att få mitt hår att växa, samtidigt som du sparar mig otroligt mycket jobb(att platta med min nuvarande plattång tar dubbelt så lång tid.) och pengar då jag inte behöver en ny? Skulle bli så glad! Kram ha en bra dag!
  Linda

 24. maria

  Jag brukar inte platta så noggrant utan bara dra genom några gånger, så denna låter ju super! Dessutom har jag aningen självlockigt hår så det är svårt att få det att hållas rakt eller lockigt, så detta låter ju som rena mirakelprodukten för mig!

 25. Marie

  Hej Sofie!
  Som du vet så har jag väldigt lockigt hår och det skulle vara roligt att få vinna en platttång och få mitt hår rakt =) Har ju lockigt varje dag, så rakt skulle vara lite skoj för omväxling skull.

  Ha det gott / Marie

 26. Micke

  Wow vilken vinst – Stopp och belägg!
  Här kommer en motivering från man med rakad skalle, dock skägg.
  Snart är årets höjdpunkt ”födelsedagen” här,
  klart jag vill glädja kvinnan jag har kär.
  Men att finna en bra och uppskattad gåva,
  är inte det lättaste – det kan jag lova.

  Att köpa kläder är ingen lek,
  ”-passa dig om det är fel storlek!”,
  För stora kläder är aldrig bra,
  och för litet – då är det bara packa och dra.
  Köpa underkläder är helt åt pipsvängen,
  ”-jasså, jag duger inte som jag är i sängen?”

  Skämt åsido, jag älskar denna kvinna,
  men oj vad det skulle underlätta om jag fick vinna.
  För hårvård är bland det bästa hon vet,
  så tänk dig plattången Philips ProCare i paket.
  Det skulle, kan jag tro och tycka,
  leda till både min och fruns innerliga lycka…

 27. Annah

  Jag vill gärna vara med och tävla då jag har enormt frissigt hår som är väldigt slitet efter många års plattångsanvändade. Skulle vara trevligt att kunna skona håret lite mer eftersom det förhoppningsvis ska hänga med många år till.

 28. Jeanette

  Jag är gärna med och tävlar! Jag har nyligen klippt lugg och den vill inte som jag vill. Därför skulle jag bli överlycklig om jag vann en platttång – då skulle jag få min vilja igenom och min lugg skulle förlora kriget 🙂

 29. Karin

  Denna otroligt fina plattång skulle vara en perfekt födelsedagspresent för mig! Själv har jag väldigt burrigt och tjockt hår och då är plattången det ända hjälpmedlet som fungerar! Äger en 7 årig plattång som är värdelös och har länge velat satsa på en ordentlig plattång som skulle underlätta min vardag och vara snäll mot mitt hår. Har bara inte haft ekonomin för dethär för tillfället eftersom jag är studerande och det precis har tagit slut mellan mig och min pojkvän

 30. Felizia Höök

  Hej, jag skulle jättegärna vilja vinna då jag de senaste 3 månaderna inte kunnat platta håret en enda gång, detta pga att min plattång är trasig, men visst låter det bra att inte platta håret? problemet är bara att jag inte känner mig fin, jag vill inte visa mitt hår, men jag kan inte styla det som jag vill ha det, jättejobbigt. Har inte pengar till en bra palttång och jag vill inte heller köpa en dålig och förstöra mitt hår ännu mer, det skulle verkligen betyda otroligt mycket för mig att vinna, då får jag känna mig fin igen 🙂

  MVH
  Felizia

 31. Julia

  Jag skulle vilja vinna plattången för att ge den till min mamma!
  Hon och jag använder samma, men eftersom vi ofta är på olika platser är det svårt att bestämma vilken som ska ha plattången…
  Om jag vann så skulle vi ha varsin, och problemet skulle vara löst!
  KRAM

 32. Fia

  Jag skulle verkligen behöva en sådan enkel plattång som man kan våga och locka med då jag har långt och mycket hår men är urusurusel på att styla håret och ser tråkig ut jämt i håret både till vardag och fest., För är den enkel och använda så kanske man kan vara lite finre i håret även till vardags. =)

 33. Jennysen

  Jag fick en dyr plattång i julklapp för några år sen, drygt 6 månader senare glömde jag den på ett hotellrum.
  Hotellet påstår givetvis att den inte hittats fastän jag är säker på att någon städare tagit den.
  Har inte haft råd att köpa någon ny sen dess! 🙁

 34. vanessa

  Varför jag gärna skulle vilja vinna plattången är för att mitt hår är naturligt lockigt, jag gillar det inte alls. Jag har testa platt permanenta det flera gånger men det har inte gått så bra. Så mitt hår är jätte slitet nu. Jag hade jätte långt hår innan jag permanenta det. Men nu är det verkligen jätte kort. Mitt hår betyder jätte mycket för mig så jag har ingen aning om hur jag fick den dumma ideen att permanenta det. Men jag har slutat permanenta det nu. Så jag har gått över till att platta håret istället. Jag vet att det är inte alls är bra att göra det ofta. Men jag vill verkligen inte ha mitt lockiga hår, jag känner mig inte fin eller bekväm i det. Plattången jag har nu är inte alls bra. Den är gamal och sliter på mitt hår jätte mycket. Så jag skulle bli jätte glad om jag vann den här plattången. Eftersom den plattången är snällare mot håret så skulle jag bli jätte glad! Mitt hår kanske kommer tillbaka till liv då!

 35. Johanna, ;*

  Hej,
  Jag vill verkligen vinna för mitt hår är det rufsigaste som finns. Seriöst, det står ut åt alla håll och kanter och ser ut som … ja, jag vet inte vad. Den enda plattång jag har är en sån liten, gratisplattång som mamma kom hem med när hon handlat på Maxi och sa ”Kolla, jag har skaffat en plattång till dig! Man fick den om man handla över 100 kronor!” och man bara ja…
  Den har inte ens nåt märke.
  Jag hinner nästan aldrig platta mitt hår på morgonen innan skolan eftersom att använda den i hela håret så det blir helt platt tar minst 1 timme, och när jag cyklat till skolan så ser det ut nästan helt som vanligt igen, fast jag har sån oljegrej i och massa, massa hårspray.
  Skulle betyda sjukt mycket för mig om jag vann, behöver den verkligen. Tack på förhand.<3

 36. ida

  Hej Sofie !
  Jag har länge, länge haft en och samma plattång, jag köpte den på coop-forum för 4-5 år sedan.. Den är verkligen urdålig och sliter oerhört mycket på håret i varenda drag, men verkligen hör det..!
  .. Därför är jag i stort behov av en ny plattång och ja, den här verkar superbra, om man kollar på ditt hår liksom, super fint!

  Hoppas detta blir en nog bra motivering varför jag vill och behöver vinna plattånger från Procare från Philips.. KRAM !

 37. Sanja

  Min mamma gav mig hennes plattång för att jag verkligen va i behov av en men nu har inte hon en egen, så varje gång jag kommer på besök hos henne så fixar jag hennes hår med den plattången, så jag skulle vilja vinna en för henne.

 38. Erica

  Min plattång gick sönder för ett bra tag sen och jag har inte velat lägga ner så mycket pengar för en ny som ska fungera bra. Så den här tävlingen är perfekt! 🙂 Mitt hår är otroligt frissigt och vill aldrig riktigt vara så som jag vill ha det, men med en plattång blir det så mycket bättre och tro mig, hela dagen blir bättre om håret känns bra. Nu får jag gå runt och kamma mitt hår hela dagarna för att håret annars står rakt upp efter ett tag… Och det blir lite jobbigt i längden. Så man skulle kunna säga att plattången skulle förbättra vardagen och man känner sig finare! 🙂

 39. EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

  Efter en viktnedgång på 37kg har jag blivit mer nöjd med mig själv och vill faktiskt framhäva saker som gör mig fin. Nu skall jag gå till frisören och jag vet att de som vanligt säger åt mig att köpa en plattång, fram tills nu har jag aldrig varit intresserad men nu vill jag vara fin. Hoppas på tur i tävlingen

 40. Kicki

  Hej!

  Vilken rolig tävling! Philips ProCare är något jag verkligen behöver! Jag har väldigt krulligt hår och håret är riktigt ostyrigt! Jag kan inte göra något med håret, utan det känns mer som en mössa….

  Att vinna Philips ProCare vore riktigt roligt! Jag har testat flera olika typer av plattänger men det händer inget med mitt hår, förutom att det blir värre. Istället för det underbara platta håret som man vill ha,får man ett stort yvigt hår. Inte kul… Det är antagligen för att plattången jag använder inte blir varm nog. Men dessvärre har jag har jag inte råd med dyrare plattänger på grund av att jag är student och det är knapert med ekonomin. Men jag vill ju så gärna ha fint hår när jag går utanför dörren.

  Jag skulle må så mycket bättre och behöver inte heller tänka på dyra schampon vars pris bränner i plånboken eftersom en sådan fin plattång inte sliter så mycket på håret. Att vinna den snygga Philips ProCare skulle lösa mitt problem! Trots min vanliga otur när det gäller tävlingar vill jag ändå försöka:) Denna plattång kommer jag ha användning för varje dag och mitt hår kommer bli så mycket bättre och jag lovar att gå med stort förtroende med snyggt platt hår tack vare dig!

  Grym blogg du har!

 41. Matilda

  Mitt hår är nog världens krångligaste hår. Det är inte lockigt men vågigt, och det är jättefult vågigt och då menar jag verkligen fult, fult. Jag klippte mig hos en jättedålig frisör, hon var typ lärling tror jag och jag blev inte alls nöjd och det var inte så jag ville ha det. Sen dess har mitt hår blivit konstigt och mitt hår har inte varit fint när jag inte har plattat det för att hon klippte verkligen jättemycket uppklippt så det blev fuuuuuuult. Det är jättelångt och tjockt som bara den. Min plattång gick sönder för att jag hade med den i väskan och väskan slog i en vägg och den gick sönder för att den var fullproppat med folk, älskade den plattången och så hade jag inte haft den så länge, i några månader. Så jag blev ledsen på riktigt, haha. Och den jag har nu är en gammal som min syster hade förut när hon var mindre och den har typ också gått sönder fast ändå inte men den sliter ut på mitt hår jättemycket, den är dålig och jobbig att platta med eftersom jag har så långt hår och det värsta är att det tar jättelång tid innan den blir varm, och den blir inte så varm så att när jag plattar det så håller sig håret platt i knappt 2 timmar. Så jag gör nästan aldrig något med mitt hår längre, jag sätter upp det i en knut varje dag, eller om jag har tur så är min syster hemma så gör hon en inbakad fläta på mig innan jag går och lägger mig så kan jag ha FINA(notera fina) vågor i mitt hår när jag ska någonstans, eller så lånar jag hennes plattång men det är inte ofta jag kan göra det för hon är inte hemma så ofta. Jag kan inte göra några fina frisyrer för att min hår är världens sämsta när det inte är plattat och jag älskar att göra frisyrer på mig själv. Jag kan inte köpa en ny plattång just nu för att jag inte har pengarna till det, skulle vara guldvärt om jag vann den här plattången. Bokstavligen GULDVÄRT.

 42. Linda Nilsson

  Det är färdiglånat av andras plattänger nu! Har lämnat tillbaka den jag lånade sist, å råd å köpa en har jag inte, så jag hoppas på vinst 🙂

 43. Elvira

  okej så här är det. Jag har redan en platt tång. Men… det är troligen den värsta plattången i världshistorian. Den blir inte tillräkligt varm, och den har små piggar på sidan så håret blir skittovigt haha Mitt hår är så OTROLIGT frissigt så det inte är sant. Det är ganska långt o.s.v men varje gång jag kammar igenom gåret så blir det som ett lager av frissiga hårstrån på. Jag vet inte om du någonsing har uppleft det men det är så himla jobbigt! Jag kan knappt ha på mig tubhalsdukar utan att det blir en tjock runt tova längst bak..
  Men i somras och några gånger i höst har jag provat min kompis plattång, och hon har faktiskt just den du lottar ut!! Och herregud, du skulle sett mitt hår! Det var helt platt, silkeslent och lyssna på detta: DET FRISSA INTE UPP SID NÄR JAG HADE PÅ MIG MIN TUBHALSDUK haha Och nu när jag såg att du lotta ut den kände jag att jag måste försöka vinna den, inte bara för att jag skulle känna mig självsäker och snygg i det plattade håret, utan också för att den faktiskt skulle hjälpa mitt hår heheh! Jag skulle bli så ooootroligt glad om jag vann den här tävlingen. Håret spelar stor roll och det är viktigt för mig med fint hår.

  Jag har aldrig vunnit en sån här tävling förut trots att jag anmäler mig nästan varenda dag :/ så jaa, det skulle va helt awesome om jag vann!

  ha en skitbra dag, kram!

 44. Ebba

  Åh ! En plattång som är skonsam mot håret låter bara perfekt, jag är en fjortonåring som plattar håret varje morgon med en plattång som verkligen förstör mitt hår. Jag har börjat se hur mitt hår ser slitnare ut och det gör riktigt ont varje gång, men för tillfället har jag verkligen inte råd att lägga min månadspeng på en ny. Och att sluta platta skulle se helt galet ut,då jag börjar få lockigt hår vilket inte passar på mig ! Att vinna den här plattången skulle verkligen göra mig jätteglad, och mitt hår !

  kram

 45. Christine Petersson

  Jag har en plattång som jag ärvt av min mor sen hon var ung på 60 talet.
  Kanske dags att förnya sig? Om jag ska vara ärlig så gillar jag 60-talet, men det gör definitivt inte mitt hår. Det önskar sig något mer varsamt och känslosamt. Jag gifter mig till sommar och då kommer mina naglar få värdig behandling, mitt ansikte kommer sminkas med de vackraste färgerna. Därför vill jag även överraska mitt hår med en fin present.

  Jag hoppas i vilket fall att ett sånt här fint pris kan få komma i min besittning. Åtminstonde för mitt hårs skull!

 46. Beatrice

  Vad glad jag blev när jag såg denna tävling, Min plattång ät trasig, min son har nog kommit åt den och tappat den i golvet. För när jag skulle platta håret en morgon så gjorde det så ont, det rev i håret, då insåg jag att den blivit tappad och är trasig =(

  Och varit sjukskriven ett tag nu men börjar jobba snart igen och då vill jag verkligen kunna fixa till håret igen.

  Skulle bli överlycklig om jag fick chansen att vinna den.

  Jag är verkligen behov av en ny plattång

  MVH Beatrice

  HAR SKRIVIT TILL ER ALLIHOPA! 😉

  KRAM

 47. AmandaHarde

  Åh, en tävling i min smak! 😀 Jag har jättefrissigt hår som inte är lockigt, vågigt eller krusigt men inte heller platt. Det är väldigt svårtstylat och just nu använder jag en plattång som bränner sönder mitt hår, bokstavligen, det kan ramla av och så. Som du hade när du hade blekt ditt hår jätteblondt för några år sedan! Om du förstår? Iallafall så vore det en dröm att vinna den här plattången som skulle underlätta så mycket för mig, för jag vill verkligen behålla mitt långa hår så gott jag kan. Jag håller tummarna för att jag vinner den här tävlingen, för jag är ett beautyfreak som få och ja.. Du förstår haha! PUSS

 48. Josefine

  Haha, denhär tävlingen passar mej perfekt. Och fast jag inte vinner så är min story så kul så den är värd att berättas.
  Började använda plattång då min syster köpte en philips plattång för några år sedan, och vi använde den tills den hade slitits sönder i princip. Sen böt vi till OBH nordica. Den vi köpte var billig (varningslampan borde ha börjat blicka där), men så riktit bra ut, så vi slog till. Sen började problemen. Sladden fick något fel, så plattången slog av och på helatiden och den gick inte att använda mera. Vi köpte en ny, likadan (varför, fråga inte mej). Efter ett tag, likadant. Som tur var hade vi kvar garantin. Fick tillbytt oss en ny och det var frid och fröjd ett tag. Tills en dag. Plattången smälde till i min hand, haha, bokstavligt!! Det smälde till och jag tappade den på golvet och drog ur sladden. Då slutade vi använda OBH nordica.
  Nu plattar jag håret med den gamla philips igen och mitt hår slits för varje dag som går.
  Skulle vara överlycklig, eller närmare bestämt mitt hår skulle vara överlyckligt om jag vann!!

 49. Eriica

  Jag skulle vilja vinna plattången för att jag just nu är i väldigt stort behöv av en ny plattång, eftersom att någon person på en fest snodde min.. när den endast var en månad gammal, & det kan man verkligen kalla för SURT.. & jag just nu inte har pengar att lägga ut på en ny plattång då jag behöver lägga de pengarna på annat, det är inte lätt att vara en ”fattig” student. & jag brukar aldrig ha tur i såna här tävlingar, men kände att jag ändå ville anmäla mig i hop om att vinna, höhö. Orkar inte gå en dag till med mitt halvlockiga hår pga att jag inte har någon plattång! Ps. kul med tävlingar!

 50. Emi

  Jag skulle så gärna vilja ha den! Den första anledningen är att min plattång jag har nu är inte alls speciellt bra mot mitt hår.. Tror inte den är speciellt bra mot någons hår, eftersom den är ganska gammal nu. Andra ’anledningen’ är att, man man säga att hela mitt självförtroende hänger på mitt hår, jag kan må riktigt dåligt av det ibland. Och jag skulle verkligen behöva en fungerande plattång som man inte måste stå och platta i flera timmar och slösa tid på morgnarna 🙁 dessutom är jag riktigt orolig för mitt hår, och vill att det ska bli så lite slitet som möjligt. Ja.. Jag är ganska säker på att det finns andra som har bättre anledningar och behöver den mer än mig, eftersom jag faktiskt har en.. Som då inte är speciellt bra, men jag hoppas jag har en liten chans iallafall! 🙂

 51. Carolin

  Helt ärligt så skulle jag vilja vinna denna för att jag aldrig tidigare haft någon tur i såna här tävlingar. Sen har jag också ett väldigt torrt, tråkigt, frissigt och slitet hår, ja allt ett hår inte borde vara, därför är jag väldigt tveksam på att använda plattänger eftersom jag vet hur mycket dom sliter på håret, men jag skulle mer än GÄRNA vilja vinna denna plattång eftersom jag vet att Philips är ett väldigt bra märke som står för det dom för fram med produkterna.
  Hoppas på tur denna gången så man kan fixa fram lite snygga frisyrer nu till våren! 😀

 52. Isabel

  Hejsan fina!
  Jag vill vinna plattången för att testa olika frisyrer. När jag är fin i håret känner jag mig vacker och sexig, vilket alla tjejer är värda att känna sig!
  Vinner jag så lovar jag att gå med huvudet högt i en snygg frisyr med stort självförtroende som du har inspirerat mig till !

  Din blogg är bäst! PUSS
  /Isabel

 53. Felicia

  Tja! Skulle gärna vela vinna för har nog världens jobbigaste och största hår ibland, affro. Vilket är väldigt jobbigt att få platt med en dålig eller mindre bra plattång. Så skulle bli väldigt glad om jag vann denna, för min nuvarande tång är verkligen dålig. och vill inte se ut som ett litet troll varje dag haha!

  Ha det bra!

 54. emma

  jag får panik om mitt hår är lite lockigt, kan inte gå ut utan att mitt hår är helt rakt. den plattången jag har nu är en g.a.m.a har haft den så länge att den blir inte ens varm när man sätter på den, den typ ’surrar’ när den är på och håret blir inte ens platt så skulle behöva en ny och den här verkar ASBRA!!!

 55. Fanny

  Hej!!! Jag tycker att jag borde få vinna för att mitt hår är helt hemskt!!! Det är helt fluffigt och står åt alla håll.. Jag har jätte dåligt självförtroende pga av mitt hår och går runt med mössa hela tiden :/ och jag har tjatat på min mamma om att köpa en plattång men vi har inte råd just nu för dom kostar ju faktiskt ganska mycket. Snälla söta rara du hjälp mig!!! Jag vill känna mig snygg!! Vill se ut som alla andra söta tjejer.. Och håret är ju inte allt, men det är ju en början..? Puss <3

 56. Emelie

  Jag älskar hår, jag håller på med hår varje dag, hittar på nya frisyrer och försöker hålla håret så friskt som möjligt. Men så har jag en sån dålig plattång som sliter på håret så mycket. Mitt mål är att få långt och fint hår som är sådär perfekt glansigt. Så om jag skulle vinna den skulle jag bli överlycklig.

 57. Hanna

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna plattång till min syster.
  Hon går just nu på jobbiga cellbehandlingar och använder peruk. De är väldigt sköra så det är jätte bra att den är snäll mot håret.
  Jag vet att det skulle betyda otroligt mycket för min syster att få denna plattång, det skulle förgylla hennes dag helt enkelt. Hon precis som alla andra vill ha ett fint och vårdat yttre trots att det inre inte känns riktigt så fint.
  Jag vill inte vinna denna plattång till min syster av ytliga skäl utan för att jag försöker göra allt för henne som skulle kunna ge glädje i vardagens kamp.

 58. Miriam

  Jag är 50 % marockan och har fått äran att ärva min farmors tjocka afrikanska hår. Nackdelen med det är att det är stort och vågigt och helt okontrollerbart. Jag har en plattång, men är alldeles för mesig för mitt hår. Jag har haft den i 4 år och jag tror att den har börjat förlora sin styrka. Jag har ingen lust att se ut som ett troll varje gång man går till skolan. Men vad ska jag göra? Om jag borstar det blir det vågigare och större, om jag inte borstar det ser det jätte ovårdat ut och slitet, om jag flätar det och sover med flätorna över natten blir det ändå stort och frissigt. Vad jag än gör ser mitt hår inte bra ut. Jag har dåliga hår dagar… Varje dag! Det känns som om det är dags att göra något åt saken…

 59. Samira

  Jag hade en plattång som jag köpt för ett väldigt billigt pris från London för några år sedan. Tills i december fungerade den bra men sedan slutade den fungera plötsligt så jag har tyvärr blivit tvungen att slänga den… 🙁 Skulle verkligen uppskatta om jag vann denna då jag som student inte precis har råd att lägga ut mycket pengar på en bra plattång.

  MVH Samira

 60. johanna

  jag vill verkligen vinna denna plattången just för att jag är född med lockigt hår och visst är det fint ibland, men jag får såå otroligt mycket bättre självförtroende när jag har platt hår och jag känner mig genast mycket snyggare!
  dessutom älskar jag att fixa med andras hår och göra olika frisyrer osv, därför hade det passat perfekt med en ny grym plattång!
  min plattång gick sönder för någon månad sen och när man lever på studiebidraget har man tyvärr inte en tillräckligt tät plånbok att köpa ny plattång i första hand 🙁
  håller tummarna!
  KRAM

 61. Alva

  Jag skulle behöva en riktigt bra platttång som är snäll mot håret därför mitt hår bli lätt slitet och jag vill inte klippa av håret för jag vill ha långt vackert hår. Så det är ett litet problem därför jag samtigit vill ha platt hår, mitt hår är väldigt lockigt och krusigt. Så det är ju ett litet problem förstås. Så jag skulle verkligen uppskatta denna plattång jätte jätte mycket!

 62. Lovisa S

  Jag vill vinna eftersom jag verkligen älskar att styla och fixa andras och mitt eget hår! Även för att jag har bara köpt plattångar som bara gör att håret är rakt i någon timme sedan blir det vågit.. typiskt när man ska på fest och umgås med vänner m.m 🙂

 63. Carina

  Åh det skulle verkligen göra mig super glad ifall jag vann den här plattången. Har velat ha den ett tag nu men har inte vågat köpa den eftersom den är ganska så dyr och så fyller min syster år snart, så jag tänkte att jag och hon kunde dela på den. Min syster är min bästavän som jag delar allt med, så jag skulle bli jätteglad ifall jag vann den här tävlingen!

 64. Tiffany

  Jag måste verkligen ha en plattång! Jag har haft 3 plattänger innan och de alla har gått sönder på ett eller annat sätt. I början av i somras var jag på läger med några kompisar och då hade nån klippt av sladden till min plattång efter ungefär halva perioden så jag såg ut dom ett troll för jag har stort halvafrikansk afrofluff. När jag kom hem från lägret var jag såklart tvungen att köpa en ny och då köpte jag en lite dyrare och ungefär 2 veckor efter att jag hade köpt den så skulle jag platta håret som vanligt och då stoppar jag in den i uttaget och får en riktig stöt och proppen går i hela huset så det blir helt mörkt! Den tredje plattången tog min 2 åriga lillebror sönder. Så ungefär från septemper har jag fått låna min kompis mini plattång en såndär liten på typ 7 cm och jag har ju stort lockigt hår så det tar typ 2 timmar att platta håret med den och hon frågade mig för en vecka sen när hon ska få sin plattång som jag haft i september.. Opsiee! Så just nu har jag inga pengar att köpa en ny och min kompis vill ha tillbaka sin mini plattång. Så du förstår kanske varför jag har STORT behov av en plattång. Jag skulle bli överlycklig och jag skulle spara så mycket tid att platta med en stor vanlig plattång! Så ja, där har du en gansk lång motivering till varför jag ska vinna plattången!

 65. hanna

  Jag skulle villja vinna plattången för att jag ständigt letat efter en jättebra plattång men alltid lyckas köpa dåliga, vilket suger!!! Med den där plattången kan man säkert locka håret oxå, vilket jag har väldigt svårt att hitta föresten också. När jag ska locka mitt hår så går det ut direkt för att locktången är urusel! Jag har aldrig vunnit en tävling förut och jag skulle bli såååååå himla glad om jag gjorde det nu, för att jag behöver plattången! Jag skulle använda den så himla flitigt, med min plattång blir håret inte ens fint, det blir nästan lite frissigt vilket verkligen inte är snyggt! därför vill jag vinna! Tack!

  Kram

 66. Sandra

  Jag borde vinna plattången för att jag vaknar varje dag med ett skatbo till frilla. Då jag varje dag använder en plattång minst 2 gånger om dagen slits de likt ett par skor. Bara efter några månader är det dags för att köpa en ny plattång. Då jag endast är 17 och inte riktigt har den ekonomin som krävs blir det att jag handlar lite utav de sämre plattängerna. Med denna i min ägo skulle jag slippa detta elände och istället kunna använda mig utav en och samma plattång i mer än bara någon månad. Med denna plattång skulle jag spendera flera trevliga stunder om dagen och ja, det skulle helt enkelt bli som en ny bästavän. Kram 🙂

 67. jennifer winther

  Frisören min har klippt mig kort.
  Jag måste helt enkelt finna en annan sort.
  Plattången jag har sliter på mitt hår.
  Om jag inte denna får.
  Snart blir det löshår som gäller.
  Men jag som alltid önskat mig hår som modeller.
  Annan variant av plattång skulle vara bra.
  Ja då skulle jag bli riktigt gla!

 68. Evelina Mattsson Lundqvist

  Jag tänker inte smöra för att försöka vinna! Jag säger med ärliga ord att en ny plattång skulle verkligen behövas för mitt frissiga hår och en plattång som inte sliter så mycket på mitt hår då det är så tunt. och min ekonomi räcker tyvärr inte till att köpa en ny plattång, visst har jag en bra plattång men inte bra för mig, då den blir alldeles för varm och sliter så fruktansvärt mycket på mitt hår och det går tyvärr inte justera värmen! :/ så håller tummarna nu verkligen. (gillar även inlägget) 🙂

 69. Linh (Super Milky)

  Hej Sofie!
  Jag är gärna med och tävlar 🙂 Jag vill vinna eftersom jag har aldrig ägt en plattång för jag har aldrig haft råd.. så det skulle vara jätte kul om jag vann en, min första!! 😀 jag har dessutom önskat mig en plattång jätte länge men min önska har aldrig fyllts… 🙁

  Vi håller tummarna! Kram

 70. Natalie

  Hej! Jag skulle mer än gärna vilja vinna denna då mitt hår är väldigt stor och lockigt efter dusch, jag har förlorat mycket hår pga att jag användt dåliga plattänger och har nu väldigt väldigt slitet och tunnt hår. Vilket jag tycker är väldigt tråkigt då jag vill ha långt hår men alltid måste klippa av håret då det lätt blir slitet. Jag behöver en plattång som plattar mitt hår men inte sliter på det så mycket! Skulle bli sååå glad! 😀

 71. Louise

  SHIT VILKEN GRYM TÄVLING! Min kompis har en sån plattång och varje gång jag är hos henne brukar jag låna den. Den är så sjukt bra och håret håller sig mycket plattare en längre tid än med min gamla som jag får använda varenda dag. Mitt hår har blivit jätteslitet för att jag alltid får dra så hårt med den plattången jag har nu. Du vet hur det är med slitet hår? det blir bara värre och värre… känns som mitt hår kommer gå av helt snart och jag har prövat med produkter så det är helt klart min gamla plattångs fel. Därför skulle jag behöva denna skönhet!!!
  Kram

 72. Jessica

  Hej, Skulle vilja vinna plattången för jag köpte en plattång i usa när jag var där. Och det är ju olika uttag, så köpte en adapter till. När jag väl kom hem till sverige igen och skulle platta mitt hår då eploderade den. Eller ja, den gick sönder och började ryka. det här var sommaren 2010, och sen dess har jag använt en jättedålig plattång som sliter oerhört mycket på håret! Och den plattången jag har nu är fyrkantig, alltså kan man inte göra fina lockar med den. Vilket jag skulle vilja.
  dessutom har jag världens konstigaste lockar när jag inte plattar mitt hår. Och känner mig så mycket finare i platt hår. så skulle jättegärna vilja vinna den här plattången!

 73. Michelle

  I somras när jag var ute och reste gick min absoluta favoritplattång sönder och jag hade inget annat val än att köpa en ny då jag så gott som dagligen använder plattång. Men den jag köpte är verkligen kass och sliter så otroligt mycket på mitt hår. Jag måste kämpa för att få det platt på morgonen haha, och jag tycker verkligen om att locka håret med plattång också. Men min har tyvärr inte rundade kanter vilket gör att mina lockar blir allt annat än bra.

  Det skulle därför sitta helt perfekt med en ny plattång, eftersom att jag för tillfället inte har råd att köpa en ny.

  Kram!

 74. Erika - lilla familjen

  Jag har två plattänger hemma, den ena sämre än den andra.
  Båda är sånna som sliter av hårstrån och det känner jag att jag inte riktigt har råd med då jag tappar massvis med hår sen jag slutade amma och utöver det så har jag en son som gärna är och luggar i sin mammas hår.
  Vill gärna ha lite hår kvar vid 30

 75. A L I C I A J A S M I N E ♥

  Åh gud vilken grym tävling!

  Jag vill verkligen verkligen vinna denna plattång, jag har väldigt lockigt hår naturligt och jag hatar det! Det är stort, ostyrigt och bara.. Jobbigt! Jag vill ha platt hår, och jag har en plattång men den är inte bra, blir knappt varm och får seriöst stå i 2 timmar om det ska bli helt platt, så det blir alltid så att jag får låna min mammas plattång, och ibland så krockar det om hon också ska iväg och behöver platta osv. Hatar det! Så att vinna detta vore helt grymt, att ha en egen SUPERBRA plattång. Jag är verkligen inte bra på motiveringar som du kanske märker, men det hade i alla fall betytt jätte jätte mycket att vinna. + så är plattången GRYMT SNYGG JU?! Platt håret med stil, det gillar vi haha! 😉 Och den ser väldigt proffsig ut till skillnad från min dåliga. Jag är väldigt noga med mitt hår, och hade kännts jätte skönt att känna sig riktigt snygg i håret när man går hemifrån. Med hjälp av den plattången! Det är nog många många som vill vinna, och som kommer slå min lilla motivering med hästlängder.. Men jag får väl bara hoppas!!
  Kortfattat; Jag vill ha fint hår, och med den här plattången skulle det verkligen bli det och jag skulle känna mig ursnygg i håret när jag går ut, går till skolan osv. Håret är så viktigt enligt mig, med snyggt hår blir man helt plötsligt 10 gånger snyggare 😀 Hoppas på vinst nu då, ursäkta språket men fan vad grym tävling, iih 😀

  (Har besökt de andra bloggarna också!)

 76. Alice

  Jag skulle vilja vinna den här plattången då jag ofta vill platta håret på den morgorna som jag känner mig riktigt ful och gärna vill platta håret. Jag har haft en plattång innan som har gått sönder för att det kanske inte var den bästa och nu vet jag att om jag ska köpa en plattång borde jag köpa en med bättre kvalite som inte går sönder igen. Det här känns som ett väldigt bra tillfälle att tävla om en plattång som har bättre kvalite som jag kommer använda flitigt.

  Kram

 77. jenny

  Som rubriken lyder; no more bad hair daydays, så vill jag har det. Har satt upp plattfria veckor eftersom det slitet så mycket på mitt hår. Dock blir jag inte alltid nöjd eftersom det ser förjävligt ut. En mer snällare plattång skulle vara perfekt 🙂 Har precis köpt en nyvärmespray som jag kan använda till:)

 78. Linnéa

  Jag har totalförstört mitt hår kan man säga. Jag är en missbrukare av plattång och har varit det sen jag köpte min första kassa när jag var runt 13 år kanske. Är nu 18 år, så du kanske kan tänka dig hur mitt skatbo ser ut. Nu när jag insett hur mycket jag faktiskt sliter på mitt hår(fråga mig inte varför jag inte insett det förns nu), så har jag börjat ta hand om mitt hår mer. Börjat med balsammetoden och trappat ner på plattandet, hur smärtsamt det än är.. Jösses låter verkligen som att jag är en sinnessjuk brud, men sanningen är ju inte alltid trevlig! Just därför skulle denna plattång vara perfa! Man kan inte bryta ett beroende bara sådär, men att trappa ner och byta till något skonsammare är ju alltid något. Så därför skulle jag vara dig evigt tacksam om jag fick vinna denna skapelse. Och jag tar studenten och har studentbal i år, och då vill jag inte se ut som något katten har släpat in.

 79. Amanda

  Visserligen är det snyggt o trendigt med keps,MEN skulle nog skippa den oftare om jag hade tillgång till en ny plattång som skulle kunna fixa mitt hår lika enkelt o snabbt som att dra på sig kepan på morgonkvisten!! Med vänlig hälsning, Amanda

 80. Maja

  Ååh vill sjukt gärna vinna! Har besökt bloggarna
  Jag skulle vilja vinna den här för att mitt hår blir så lätt slitet. Jag blonderar håret, så det sliter mycket. Så plattar jag håret varje dag för annars står det åt höger och vänster. Den plattång jag har nu är inte bra, har haft den ett tag och den sliter verkligen. Jag har inte råd att köpa en ny. Det skulle vara jättebra att vinna plattången, så skulle jag kunna fixa mig snabbare och få ett mycket finare och fräschare hår.

 81. Ronja

  Heej, jag skulle gärna vilja vinna denna platttång. Jag har jätte stort och lockigt hår, Jag har köpt massor plattänger och inget passar till mitt hår. Mitt hår har blivit jätte slitet pågrund av att jag plattar med dåliga plattänger. Nu förtiden så sätter jag bara upp håret, för att jag blir bara frustrerad när jag plattar och det inte blir som jag vill. Snart har jag massor med fester på gång så det skulle bli roligt om jag fick en bra plattång. Det skulle var jätte roligt om jag skulle vinna denna plattång, tidigare har jag inte vunnit något. Puss och Kram

 82. sofia

  Fattig student som man är så har jag faktiskt inte råd att lägga den summan pengar på en plattång, istället får håret lida. Nu använder jag en dålig gammal plattång som blir alldeles för varm och detta går dumt nog inte att reglera, så mitt hår är så skadat och förstört på grund av den höga värmen… Klippningar, värmespray och inpackningar hjälper i princip inte eftersom jag varje dag är i behov av att platta ner mina fula naturliga lockar så det hela blir som en ond cirkel. En bra plattång som PHILIPS ProCare skulle helt klart göra susen! Ett skonsammare verktyg för håret är precis vad jag behöver, för håret är ju det viktigaste som finns (nästan) för en tjej och mitt är påväg att lämna mig för gott. Dessutom skulle jag behöva en ny plattång som jag lättare kan göra fina lockar med, så jag slipper dag ut och dag in gå med tråkigt och platt hår! Så, detta är anledningen till varför jag skulle vilja vinna denna underbara plattång!

  [email protected]

 83. Filippa L

  jag skulle vilja vinna en plattång eftersom den jag har nu är helt kass! har alltid virvlar där bak i håret som jag inte får bort med den jag har nu.. skulle oxå behövas eftersom mitt hår slits väldigt lätt, så vad passar inte då bättre än en plattång som är skonsammare? kram!

 84. Gabbe

  Om plattång är bra? Jag har inte en susning,
  men tjejen retar sig på minsta krusning.
  Jag vill alltid se henne på gott humör
  det är därför jag detta inlägg gör:
  ”Att ha håret rakt – det lockar” –
  för plattången jag bugar och bockar! 🙂

 85. Natalie

  Hej:D,Jag är självklart med och tävlar om plattången! Jag har haft min nuvarande billiga plattång i 2,5 år och den går nästan inte alls att använda. Mitt hår blir superslitet och den drar med sig hår. Behöver verkligen en ny fast jag inte har råd för en , skulle vara perfekt med en ny plattång och mindre slitet hår .Skulle bli helt överlycklig om jag vann för jag älskar att fixa håret! Har aldrig vunnit någon tävling förut , så jag håller verkligen tummarna! Alla behöver verkligen en bra plattång , så tack för chansen man får! Kram

 86. kajsa

  jag är med! skulle vilja vinna denna föratt min plattång är så sjuuuukt seg på att platta eftersom att jag har så tjockt hår men tyvärr har det slitits genom åren då jag plattat det nästan varje dag så skulle vara bra med en lite skonsammare plattång! 🙂

 87. Malin

  Jag är med! Jag vill vinna eftersom mitt hår ser verkligen hemskt ut oplattat, asså då menar jag verkligen HEMSKT, jag brukar platta håret när jag sitter ensam hemma pch inte ska någonstans bara för att det är så fuuult… Aja min kära plattång som jag haft i flera år nu typ, håller på att gå sönder. Jag har råkat kasta den, slå den i väggen, hoppa på den (fråga inte hur jag lyckas 😉

  Behöver verkligen en ny iaf, och den här fina plattången skulle jag aaldrig hoppa på lovaar! ;)) hahhaha

 88. Frida

  Jag som många andra gymnasieelever lever på endast studiebidraget som knappt räcker till det nödvändiga, så det skulle vara väldigt kul att vinna denna underbara plattång då jag inte har råd att lägga pengar på en själv. Och jag behöver verkligen en ny då min gamla är glapp i sladden så den blir kall på nolltid vilket gör det näst intill omöjligt att platta mitt frissiga, extremt lockiga hår. Brukar för det mesta sätta upp mitt hår nu för tiden då plattången nästan är omöjlig att handskas med 🙁 Sen vill jag ju såklart vinna då den är MYCKET skonsammare mot håret än min nuvarande, vilket verkligen kan behövas till mitt slitna hår!

 89. Zinar

  Hejsan! Jag är med och tävlar om plattången!
  Jag har haft min plattång i snart 2 år, och den har blivit vääldigt dålig! Tyvärr så har jag inte råd med en ny plattång! Mitt hår är väldigt tjockt och det blir väldigt svårt för mig att platta håret. Ibland så har jag bråttom till skolan, och då hinner jag inte platta håret och då ser det väldigt fult ut och självförtroendet sjunker till noll! Jag vill gärna vinna denna plattång, det skulle verkligen göra mina ”bad hairdays” till ‘’super hairdays”. Ett plus är ju att den är skonsam mot håret, vilket är bra för mig, för mitt hår är sjukt slitet! Jag hoppas att jag vinner, det skulle betyda vääldigt mycket!
  Kram!

 90. marianne eriksson

  Hejsan! Jag vill självklart vara med och tävla om plattången. Jag skulle vilja ge den till min dotter som använder plattång dagligen, ibland flera gånger, just för att hon har ett riktigt krulligt hår. Jag tycker det är snyggt, men hon vill ha det rakt. Hon behöver ha en plattång av bra kvalitet eftersom hon använder den så ofta. Jag håller tummarna och passar på att önska en Glad Påsk.

 91. Jennifer

  Jag är i ett stort behov av en ny plattång! Just nu använder jag mig av en sketen plattång för cirka 200 kr som sliter sönder mitt hår! Jag har ett spanskt hår som måste vårdas och denna tång skulle nog vårda mitt hår mycket bättre. Frisören sa till mig att en bättre plattång sliter mindre. Dock har jag inte råd med en dyrare just nu. Jag gör fixar mitt hår varje dag för att jag vill känna mig snygg varje dag, det resulterar i ett sönderslitet hår om jag fortfarande ska använda den otroligt dåliga plattången som jag använder just nu! Alla vet hur tråkigt det blir med ett slitet och dött hår! Håller tummarna nu! Kram.

 92. sofia

  Fattig student som man är så har jag faktiskt inte råd att lägga den summan pengar på en plattång, istället får håret lida. Nu använder jag en dålig gammal plattång som blir alldeles för varm och detta går dumt nog inte att reglera, så mitt hår är så skadat och förstört på grund av den höga värmen… Klippningar, värmespray och inpackningar hjälper i princip inte eftersom jag varje dag är i behov av att platta ner mina fula naturliga lockar så det hela blir som en ond cirkel. En bra plattång som PHILIPS ProCare skulle helt klart göra susen! Ett skonsammare verktyg för håret är precis vad jag behöver, för håret är ju det viktigaste som finns (nästan) för en tjej och mitt är påväg att lämna mig för gott. Dessutom skulle jag behöva en ny plattång som jag lättare kan göra fina lockar med, så jag slipper dag ut och dag in gå med tråkigt och platt hår! Så, detta är anledningen till varför jag skulle vilja vinna denna underbara plattång!

  [email protected]

 93. Miranda R.

  Jag skulle vilja vinna plattången eftersom jag är just nu i ett stort behov av en ny plattång men kan tyvärr just nu inte lägga pengar på. Den jag andvänder nu går inte att bestämma värmen på, det luktar bränt när jag andvänder den. Det är en mini tång som jag har ärvt av min syster som hon köpte på tradera… Om jag skulle vinna denna plattång så skulle jag säga Bye Bye till den gammla förevigt och kasta den direkt ner i soptunnan. Och som rubriken säger, No more bad hairdays, perfekt för mig som har väldigt ”tjorvigt” hår, och min stylning håller inte alls länge. 🙂

 94. The Life Of Yarp - Tävlingar!

  Åh klart man provar lyckan :).

  Jag har jättetorrt hår och sen jag klippte mig själv så är det inte i bästa skicket, haha. Men en grym plattång istället för den från ÖoB som jag använder nu (som typ eldar upp mitt hår) så skulle nog denna göra mitt hår i bättre skick och mindre slitage :).

  Håller tummarna!

  Kram Nathalié
  [email protected]

 95. Nicole Lindberg

  Jag har väldigt lockigt, frissigt och enligt mig tråkigt hår som står åt alla håll. Jag tycker inte om mitt hår och har alltid önskat att ha platt hår, därför brukar jag använda plattång varje dag.
  Tyvärr så gick min plattång sönder för några veckor sedan! Så under dessa veckor min plattång har varit sönder har jag gått med uppsatt hår eftersom att jag inte vill visa mitt hår.
  Det skulle vara super roligt att vinna eftersom att jag först och främst aldrig vunnit en bloggtävling, men också för att jag, som många andra bara lever på studiebidraget och har svårt att få ihop till en pengarna till en sådan bra plattång som ovan!
  Kram!

 96. Asta

  Jag har väldigt lockigt och ”frissigt” hår och har hela mitt liv önskat att jag haft platt hår istället. (Även om jag ibland gillar mitt krulliga hår). Men när jag en gång provade min kompis plattång, så blev jag kär. Det blev så underbart och jag har verkligen önskat att jag någon gång i framtiden kunna få en lika fint resultat själv, hemma. Men jag har inte pengar att köpa en plattång.
  Därför vill jag vinna.

 97. Sanna

  Snart är dagen inne för min student och det är en dag jag vill minnas med glädje och det skulle jag absolut göra om jag fick chansen att känna mig lite extra fin vilket jag absolut skulle göra med detta redskap.

  Kram Sanna

 98. Evelina Johansson

  Jag plattar mitt långa hår varje dag med en plattång som verkligen varit med i svängarna länge. Jag är 23 idag men har haft samma tång sen jag var 18 år!

 99. Alexandra

  Jag skulle vilja vinna för att jag varje dag måste använda min minimala reseplatttång och den nöter på mina toppar något otroligt!!
  + att jag snart ska byta skola troligen bo på internat och då har ja ingen platttång eftersom den jag nu använder igentligen e morsans!
  Så den skulle nog behövas 😀

 100. rebecka

  Hej! Varför just jag skulle vilja ha den där plattången är för att mitt hår är otroligt slitet. jag har hår till axlarna och mitt hår är slitet och lockigt. Med min plattång jag har nu blir mitt hår bara värre och värre för varje dag, och jag vill verkligen inte behöva klippa mitt hår ännu kortare med tanke på att det redan är så kort. Om philips procare nu är så bra som det står, så tror jag att mitt hår kommer kunna hålla längre och jag kanske kommer slippa klippa det varje månad. Lite längre hår och mindre slitet blir man ju alltid glad av! 😀

 101. Fanny

  Åh vad jag denna platttång skulle vilja ha, min har blivt gammal och för länge sedan sett sina bättre dar.
  Nu behöver jag en ny vän att platt & locka med, vinner jag denna skulle jag bli gladast i denna värld !

 102. Erika S

  Håret är alltid felböjd
  de är inte lätt att bli nöjd,
  Snälla hjälp mej,
  med denna underbara grej,
  Så slipper jag bära hatt,
  få håret fint och platt!
  Vara snygg både till vardag och fest,
  jag läst att denna från Philips är bäst.
  lovar att fixa varje dag mitt hår,
  om jag en plattång från er får,
  klart jag besökt alla bloggar,
  nu vill jag bli av med mina lockar!

 103. iris

  För jag ÄLSKAR att göra olika frisyrer, och min plattång som jag har nu, gör ont när man drar den genom håret vilket gör så att håret slits hur mycket som helst,
  har önskat mig denna plattång nästan sedan den kom ut på marknaden, och jag har inte pengar till att köpa en sådan, så jag vill verkligen vinna denna plattång!!

  kommer använda den flitigt!

 104. Anja . 18 år & mamma till Sabina!

  Min fem år gamla plattång har precis tagit självmord, så jag är i STORT behov av en ny! 😉 Dock är jag ensamstående och studerar på gymnasiet, vilket inte drar in sååå mycket pengar, så dom få kronorna vi har går självklart till blöjor, mat, kläder och saker till dottern, och det är sällan jag kan köpa nåt åt mig själv trots att jag verkligen behöver! Så denna vinsten skulle passa som handen i hansken för mig just nu, skulle bli såååå glad! 😀 Hoppas på tur!

  [email protected]

 105. Helena

  Jag har en tonårsdotter som hatar sitt lockiga hår som hon plattar dagligen. Som att det inte är tillräckligt tufft att ha en hormonstinn 15-åring hemma så har nu hennes locktång blivit kraftigt försämrad och enligt henne gör den inte ”sitt jobb” bra längre. Så nu får jag höra ett evigt gnäll om det också. Att få vinna en platttång att ge henne skulle göra mitt liv som mamma lite lättare 🙂

 106. Maria

  Jag är i stort behov av en bättre plattång som det flesta människor som använder sig av en plattång är. Så jag har ingen jätte bra anledning var jag ska ha den för jag tror alla har lite samma anledningar till en bättre plattång. Men för tillfället använder jag mig av en gammal och sliten plattång. Jag har väldigt väldigt tjock och krulligt hår därför behöver jag en riktigt bra plattång, för annars tar det år och dar för mig att platta håret och det har jag inte.
  Som du nämnde i ditt inlägg så var denna plattång snällare mot håret och det är precis som jag och alla andra personer som använder plattång behöver, för det är absolut inte roligt med slitet hår.
  Så nu håller jag tummarna att just jag vinner plattången!
  puss & kram!!

 107. Jenny Albinsson

  Jag vill vinna..helt enkelt för att jag aldrig ägt en plattång och det skulle vara kul att prova!
  Lille sonen drar och sliter i mitt hår så en enkel frisyr är att föredra.
  Tack

 108. linnea

  jag är i stort behov av en plattång då jag har en lock precis i luggen som gör att håret år omöjligt att fixa till utan plattång. denna locken går i släkten och är något jag inte är sådär jätte nöjd med att det gått vidare till mig. just nu använder jag mig av en mini-plattång som jag fått i julklapp. vilket inte riktigt är ultimat då jag har tjockt hår som går nedanför brösten. de enda plattänger som brukar fungera på mitt hår ligger utanför min kapacitet i form av ekonomin då de är så himmelens dyra. vore tacksam för denna plattång. kram!

 109. Amanda

  Amningen gör att håret beter sig helknasigt här! Torrt, frissigt och tappar massvis! En ny platttång kanske hade kunnat ge vårliv och glans till håret igen?!

 110. Kattiz

  Jag är i stort behov av en ny plattång eftersom min lilla rosa har blivit gammal och sliten. Sen vore det ju fantastiskt roligt att få vinna något NÅGON GÅNG I LIVET:-D

 111. Ida

  Min plattång börjar bli riktigt sliten -> den sliter fruktansvärt på håret. Men som fattig studerande har jag inte råd att köpa en ny, därför vill jag vinna!

 112. Emelie

  Åhhh jag är så dålig på att skriva motivationer om varför just jag ska vinna! Men så här är det, jag vill vinna! Jag vill jätte gärna ha ny plattång! Jag är mammaledig just nu och är inte riktigt den rikaste och alla pengar går till saker som min son behöver. Så det skulle vara kul med någonting nytt åt mig själv : D

 113. Mia

  Nu till våren är det alltid extra trevligt att fixa sig o känna sig vårfin, så en plattång sku vara perfekt för det! Pluss att min pannlugg alltid krullar sig lite se den sku verkligen behöva plattas 🙂

 114. FruSofie

  Åh jag är verkligen i behov av en nytt plattång, tänkte senast imorse att min är så dålig och inte hjälper mot mitt lockiga underhår som jag fick i samband med min andra graviditet!

  Behöver en som snabbt och lätt fixar frisyren, det är oftast inte mycket tid för hårstyling med två busiga barn i huset =)

stats