Sofie Eklund

New in – Overknee – Pms

_MG_8048 _MG_8055 _MG_8063 _MG_8073
Heeej på er ! 🙂

Men checka in dessa nyinflyttade gobitar, i´m in love !!! 😀 
Hoppas på ett tillfälle att använda dom snaarast ! 😀

Jag hittade dom hos Have2have åh vill ni kika närmre på dom
hittar ni väskan HÄR & skorna HÄR 🙂
Jag vela såå gärna ha dessa eller dessa också, som känns mer som ett par vardagsstövlar,
men dom är helt slut i min storlek ;(
Så nu håller jag utkik för påfyllning 🙂

Över till dagen så gick det bra att ha W med i butiken ända till efter 16.00 🙂
Han fick ett uttråkat rus & gned sig som en katt längs mig ett tag där 
så jag fick lite smått panik 😛 Men annars så ;P 

Pmsén har taget över mig titt som tätt nu också . . . huuuuuuua !!
& jag skaa ta tag i någon typ utav hjälp, men jag och dedär med att ta tag i såna saker . . .
de kaan ta tiiid ( . .. . låång tiid ) !!
Den här blodsprängfyllda fästingkänslan som jag skrivit om förut, ni vet ?! 😛 
DEEN är aaall over om jag säger så !! 
Huur kan man känna sig så enormt svullen / sprängfylld på varenda kroppsdel ??
Hemsk . ..  heeeemsk känsla !!!
& dedär galna växlandet från att vara sååå lugn och harmonisk . . till flyyyy jävla förbannat . . . 
till att bryta ihop och vilja gråta floder . . . i loppet om några minuter ?! 
MEN HAAAAR NI SETT LUCAS SIMONENS VIDEO OM PMS ??
JAG DÖÖÖÖÖR !! De är såå jag ! 😛 hahahah
Ni som inte sett den, SE DEN !! HÄR ! ;P

Nää, nu ska vi kika på sista avsnittet utav Gåsmamman tror jag jag bestämt !
Hoppas att ni haft en fin dag ! <3 
Kramar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Naturlig progesteron kräm!!! Använder Dr Lee’s och den har gjort mig till människa igen. Förra månaden hade jag bara lite hemma och struntade i att smörja. (Man smörjer fr ägglossning till första mensdagen.) Blev ett monster!!! Hua! Grät för ALLT och hade ont överallt. Arg och dum.
  Kunde inte fatta vad det var med mig. (Inte min stackars man heller.) Efter nån vecka frågade han lite fint ifall jag kände mig som innan jag började med kräm… (1 år sen). Då gick det upp ett ljus! Smorde sista dagarna och det mildrades en aning.
  Denna månad smörjer jag som vanligt och mår bra. Chansar ICKE igen!!!!!

 2. Camilla

  Hej du! 🙂 Kolla in en naturliga progesteronkräm, det låter hokuspokus men den krämen gör underverk för många! Jag väntar på min som jag beställt ifrån Onas! Finns en Facebooksida du kan lära dig mer om det. Jag väntar på mens nu och är EXTREMT svullen, tror alltid att jag gått upp massor i vikt men de är ju ”bara” vätska, och brösten, AJ så ömma! Fb gruppen heter estrogen dominans! Ida Warg använder krämen och kommer lägga upp ett inlägg om den nu i slutet av veckan så håll utkik där 🙂 Annars finns det en ört som heter Agnus Castus som också ska vara bra mot PMS:)

 3. Maria

  Du är inte ensam. Jag och min sambo skulle behöva en övernattningslägenhet till honom under den tiden jag har pms…!

stats