Sofie Eklund

När livet känns skit ! ;(


   

Mmmmh . . just nu , känns det verkligen skit ! 

Jag har inte skrivit så mycket om butiken eller hur det går . .
de är väl mest för att det bara står till . .
jag står bara och trampar . . och jag kommer ingen jävla vart . .
känns som att allt . . och jag . . bara trasslar in mig i skit . .
men jag vet inte hur jag ska göra . . eller vad jag ska göra . . 
eller borde? göra . . . det är bara . . skit ! 

Senaste veckan har varit hemsk . .
Jag kan inte sova . . ligger vaken i timmar och vrider och vänder, 
varje kväll . . ligger och ältar, tänker, vrider och vänder . .
sen vaknar jag, minst 10 ggr, vaknar – vänder mig – somnar – vaknar – vänder mig – somnar . .

Känner mig värdelös . . . totalt värdelös . . 
känns som att i.n.g.e.n.t.i.n.g jag gör någonsin blir tillräckligt bra 
eller att jag, är tillräckligt bra .. 

Stänger alla ute . . 
vill inte träffas . . vill inte prata . . svarar inte när folk ringer .. ringer inte upp ..
vill Verkligen Inte prata om mig själv .. lr butiken . . jag SPYR på att prata om de !

Har en konstant obehagskänsla av ångest i kroppen , 
igår kändes det som jag ena sekunden skulle kräkas & andra svimma !?

Vill bara kasta ner butiken och allt där till i en låda 
& sätta lock på den .. & lixom bara kunna lägga de bakom mig ett tag
så jag kan lägga fokus & börja om, med nyladdad energi, på annat !

Nu är ju situationen som den är . . och den enda utvägen
är ju att ta sig igenom den . . och jag veet att det kommer bli bra . . 
men det känns bara tungt . . och skit . . just nu !

Så aah, där har ni mig just nu . . bland fina bilder, bak, pyssel & vardag . . 
för ja, livet måste ju , som tur är trots allt , fortsätta som vanligt,
vare sig man mår tipptopp eller skit <3 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Hej Sofie!

  Jag läste detta inlägg nu. Vill bara säga att jag tkr du var super modig som vågade chansa! Tänk om du inte hade gjort det, då hade du ältat det. Nu har du testat och det gick inte som du hade tänkt dig. Då får man tänka om och köra på plan b. Allt löser sig till slut och du är driven så det kommer inte vara några problem. Heja dig!

 2. Matilda

  Vet hur jäkla jobbigt det är att ha den där gnagande känslan i bakhuvudet?? det du får försöka göra är att se det positiva, du vågade prova iaf! Du har förmodligen lärt dig en hel massa på vägen!? försök ta dig ur det så fort och smidigt du kan och blicka framåt! Snart har du tagit dig igenom den här tuffa perioden och kan ta för dig av något nytt och spännande. Glöm inte bort hur duktig du är på en massa olika saker och att du är en inspiration för många. Kämpa på och heja dig Sofie!

  1. sofieeklund

   men tusen tusen tack för så himla fina ord, det värmer så iin i bomben, tack tack tack & stor kram till dig <3

 3. Linda

  Mitt i allt elände. Du är inte ensam om att känna så.. bland alla bilder på instagram. Många gånger kan de bli en stress både av den som lägger upp, och för de som tittar. Har funderat länge på att ta en paus från sociala medier, de känns lixom som om skärmen äter upp en, inifrån. Man ska vara rädd om sig själv, och de sina.

  1. sofieeklund

   jag håller med ! Jag tog en paus från iaf instagram & snapchat i en månad ganska nyligen och det var superskönt.
   Tog mest tillbaka de för att hålla bloggen i rullning då det ju trots allt är bra att nå ut, iaf via instagram.
   Ta en paus du med, om du känner så kommer du tycka att det är såå skönt ! <3

stats