sofieeklund

Sofie Eklund

Marcus 26 år

Han börjar bli en riktig gammgubbe nuju ;P hehe Så idag stressade jag som en tok på förmiddagen. Skulle göra min första princesstårta, hade köpt en rulle med marsipan, tänkte, de kan ju inte vara så svårt att kavla ut skiten. Fixade klart "insidan på tårtan", sen skulle jag börja kavla, helt jäkla omöjligt! Pappa och marcus fick försöka, men förjäves!! Skogtokig som jag var när mamma ringde gav hon mig rådet att hoppa in i duschen och ta en paus från kavlandet (marcus föräldrar skulle komma om ca 45 min). Väl ute ur duschen gav jag mig på att kavla fanskapet igen och när jag står där med handuken på huvet kommer Marcus föräldrar, Ingenting är klart, bra kalasfixare lixom 😛
Mia (Marcus mamma) räddade hela alltihop när hon fixade och kavlade ut marsipanen, TACK!! 😀 Den blev lite bucklig, halvtaskig men ändå gaanska fulsnygg lär jag väl få säga, för att vara min första lixom 😉 Föresten fick jag höra att den smakade som om den kom från ett konditori, WOOOOOH, den ní, då blir man ju genast lite rakare i ryggen,
skit i att den va bucklig vettja 😉

De vart en jäkla historia om tårtjäkeln 😛

Bjuder på en gammal bild på mig och marcus, tyckte den va lite rolig 🙂

Nu på kvällskvisten har jag varit på bio med Linda, Rallybrudar.
Tycker nog allt att den var helt OK 🙂 Va mysigt med bio, var längesen sen sist 🙂
Tack Linda! 🙂

Marcus är och firar sig själv och kompisarna med kompisarna 😛 i Gävle, kan nog bli en jäkla bläcka dedär. Får se om jag får ligga och höra på någon alkohol och vitlöksstinkande (han kommer förmodligen att äta en kebabtallrik efter kroken) kärleksförklaring när han kommer hem. Suck! 😛 Lr så kanske han ber mig flytta,
de har ju faktiskt hänt en gång 😛 haha.

Har laddat hem två avsnitt av Desperate som jag tänkte kolla på nu,
kura ner mig i soffan med min grymt skräckinjagande jycke,
blir man bara inte såååå rädd för honom? ;P

Nattinatti
Kyss&kläm
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sofieeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats