sofieeklund

Sofie Eklund

Dagis dag 1

Gud så tråkig jag har varit med upd senaste dagarna!!
Har jobbar eftermiddag mån, tis, ons nu för har fått bytt lite dagar
och då har de inte blivit mer än att slänga sig på soffan åh glotta när jag kommit hem 😛
Idag har skruttis varit på dagis, inskolning, dag 1! 😀
De gick strååålande, nu var ju vi med honom hela tiden (o9.oo-1o.3o) men han sprang omkring han 🙂
Imorgon kommer inte jag kunna följa med, men därimot på fredag, ska bli kul! 🙂

Förövrigt?
Jag har tränat idag, för andra gången med jobbet, spinning och core(?), skööööönt!! 🙂

Verkar gå pruttskit med vattenskador och allt vad de är,
jag orkar knappt höra, fattar ändå inget, blir bara såå matt!!

Imoooon ska jag och W åka åh hälsa på Nelly & Erica i Hofors efter jag slutat vid 15.oo-16.oo,
det var allt för längesen så de ska bli treevlans 🙂

Jaaa? jag återkommer om jag har något roligare att komma med 😛
Hej sålänge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sofieeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. SARA - Walk your own way

  Sv: Ja det är så sjukt snygga och frågade för är på jagt efter den modellen och färgen, så dem hade varit perfekta! Synd bara att du inte visste.. Jag får helt enkelt ta och leta igenom internet någon dag 😉

  Hoppas du haft en jättefin dag!

 2. Marie

  Heej !! 😀 Den kan du visst ha i blött hår, på flaskan så står det att du kan spraya håret när det är handukstorrt ! 🙂 funkar iaf kanon för mig !! 🙂

 3. Sara

  jadu, de va tänkt att han skulle gå 9-11 nu och på måndag och sen på tisdagen äta där och på onsdagen äta och sova. men nästa vecka jobbar peter natt o han har tagit så mkt ledigt o jag börjar min första kurs så imorgon ska jag få sitta i personalrummet o se hur de går å på måndag blir de att jag lämnar honom till 7.30 så peter får sova o sen åker jag till skolan o skulle de inte gå bra då får dom ringa peter, annars får han stanna o äta och sova och peter kanske hämtar honom 13-14 så de inte blir jättelång tid. vi får se 😛 de blev lite strul 🙂 men allt verkar gå så bra så de går nog fort 🙂

stats