sofieeklund

Sofie Eklund

Allt du behöver till fina klappar

Åh, tänk om vårat ikea kunde vara lite bättre, “ingenting” man vill ha finns där ;(
Kolla bara på dessa gobitar ovan, perfekta, billiga alternativ för att slå in fina klappar
/ adventskalendrar eller presenter !!

Ett paket med siffror har jag iaf, som jag köpte på ikea i borlänge
när jag var där med jobbet för någon månad sen, dom ska jag använda till barnens adventspaket 🙂

Men till er som bor i närheten utav ett bättre Ikea . . happy shopping 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sofieeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovisa

    Om du menar Ikea i Valbo så förstår jag dig, jag vill inte vara gnällig men det är det sämsta Ikea jag varit med om. Så enormt litet med hälften av allt utbud som finns i andra städer. Fick nästan en chock när jag kom till Jönköping, nästan fyra gånger så stort sen bygger dem på höjden 😉 Sen är inte Gävle så litet, visst bor det mer människor här, fler än “hemma” iallafall men större Ikea önskar nog vi oss alla. Får hålla tummarna att det händer något snart 🙂

stats