sofieeklund

Sofie Eklund

Wish of today – Inredning

Alphabet bags, Veckomagneter & Kylskåpspoesi, lovely ! Allt ifrån Balorina

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sofieeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Du vet sofie… ord finns inte… Jag är mållös … hahaha
    Henrik har satt ner foten nu och jag är härmed förbjuden från att gå in på blocket eller tradera, inga annons sajter överhuvudtaget tyckte jag han sa. FAAN! Jag samlar material till min självbiografi som släpps inom kort, det blir en bok på ca 1500 sidor och det kommer enbart handla om mig och min otur med näthandel ;D haha

  2. sara

    snyggt! 🙂 kylskåpspoesi har jag i nån flyttlåda men de har inte hittat frma ännu ;D haha.. tygkassarna borde man ju kunna fixa själv för en billig slant 🙂

stats