sofieeklund

Sofie Eklund

Vinn presentkort hos Mytivoli.se

Desktop7

Desktop6

 Nu kickar vi igång en kanontävling ! 😀

I potten hittar ni ett presentkort, hos Mytivoli, till ett värde utav 400:- 😀
Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är följande:

– Klicka in dig hos Mytivoli, leta på din absoluta favoritprodukt
& länka den i en kommentar tillsammans med mailadress ! 😀
( ovan har jag samlat några utav mina favvisar 😉 )

Tävlingen pågår tom fredag 8:e Maj & vinnaren kommer att utses i bloggen,
samt bli kontaktad via mail !

LYCKA TILL ! 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sofieeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marre

  Hej. Allting på den hemsidan är ju bara så fina och vackra samt dessa saker du själv har valt. Det var väldigt tufft och välja en grej bara när man blev förälskad i allting. Men jag hitta en väldigt fin och tjusig väggljuslykta som jag blev helt förälskad i. Den är så fin men samtidigt väldigt enkel och den skulle passa perfekt in i min lägenhet, då jag älskar allting med lyktor och ljus. Nu hoppas man på det bästa. Hoppas man vinner nu!

  http://mytivoli.se/index.php?route=product/product&product_id=1334

 2. Christina Frisberg

  WOOOW!! Nu har du försattt mig i frestelse , det fanns ju hur mycket snyggt som helst som jag vill ha 🙂
  Men den saken som står överst på önskelistan är nog denna fina glasburk med kran.
  http://mytivoli.se/index.php?route=product/product&path=89&product_id=1232
  Den skulle jag servera bål ur när dottern tar studenten så fräck och med massor av is i så den håller sig kall och fräsch 🙂
  kramar från ett strålande vackert Norrköping 🙂

 3. Magdalena

  Dom har ju såå mycket fint! En av många favoriter är denna vasen, snygg!
  mytivoli.se/index.php?route=product/product&path=70&product_id=1151

  Kramar!

 4. Natalie

  Vi har precis haft turen att köpa vårt drömhus, så fokus just nu ligger på inredning och möbler. Och att min dotter fyller 2 år om 3 veckor gör att resten av tiden hamnar på planera hennes kalas och köpa presenter, vilket är bland det roligaste jag vet. Jag fyller dessutom år 1 vecka efter min dotter, så det jag önskar mig om jag har turen att vinna är dessa skönheter till mig själv. Bara till mig 🙂

  http://mytivoli.se/index.php?route=product/product&path=61&product_id=1202

 5. Emelie andersson

  Åh vilka fantastiskt snygga grejer. Blev genast kär i kuddfodralen, särskilt i Singapore samt i Moscow. Hade gärna fått flytta in till min soffa!!

stats