Sofie Eklund

Svar på kommentarer

Hanna 
Hejsan!
Jag undrar vart du har fått tag på tyget och vaddet till att göra ett babynest?
Jag bor också i Sandviken men har lite dålig koll.
/Kram från en trogen läsare
2013-03-22 kl 6:46 e m

Svar: Hej 🙂
Jag köpte de på Ohlssons tyger i Gävle, det är dåligt med tygaffärer häromkring tycker jag,
Jag trooor att det är enda tygaffären med såna tyger häromkring 🙂
Kram

Lova
Hej!

Vilken fin jacka, på vilken affär har du köpt den?
2013-03-23 kl 12:03 e m

 Svar: Heej 🙂
Tack, jag hittade den på Intersport 🙂
Här kan du kika närmare på den 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara - mamma till två

    ja hon är en liten mini-max ;D jo precis, såklart är alla godkända.. vi har alltid haft britax så därför vi ev tänkt köpa en sån nu med.. den han har nu som oxå varit bakåtvänd är som du säger riktigt klumpig o stor, o jag läste att dom är ju godkända som framåtvänd, men att en ren framåtvänd är bättre o säkrare! men jag föredrar o köpa typ en britax eller nått istället för biltema, även fast de oxå är godkända..

    skulle kanske varit till gävle idag då, fanns de många kvar? 😛 annars kostar de typ 600-700 på jollyroom vet jag 😀

stats