Sofie Eklund

Nudelsallad

Heeeej Fredag ! 🙂

Är ni i full gång med fredagsmyset ? 😉
Vi har ätit god mat och nu ligger jag som en ostkrok i W´s säng
och ”kollar” på På andra sidan häcken, med honom 🙂

Idag hade vi en  lugn dag på jobbet, alltid lika skönt när de är lugnt på fredagar 😉
Efter jobbet åkte jag för att hämta W på dagis och sen åkte vi till valbo för att handla födelsedagspresenter,
till Nelly & till Micke, jösses vad alla fyller år 😛
Passade även på att handla lite mat och dyl innan vi åkte hemåt, svängde förbi mamma för att hämta G
& sen åkte vi hem 🙂

Provade att göra något annat till den grillade fläskfilen idag, då vi oftast gör klyftpotatis annars 🙂

Såhär gjorde jag:
Jag blandade rödvinsvinäger, olivolja, vitlök, citronjuice & hackad basilika (fryst).
Sen skar jag avokado och la i den i vinägretten.
Kokade nudlar, sköljde sedan dom i kallt vatten & lät vattnet rinna bort.
Blanda vinägretten & avokadon med nudlarna och blanda sen i ruccola 🙂
Fräscht och supergott , tyckte jag 🙂

Till stekte jag på sparris i grillpannan med lite flingsalt
& så gjorde jag en enkel god röra med turkisk yoghurt, mosad fetaost, citronpeppar & flingsalt :)

Vad brukar ni äta till när ni grillar ??
Vad för såser ? Sallader eller andra tillbehör ?!
Kom gärna med tips, jag vill ha myyycket att välja på i sommar ;D

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nikita

    Ja brukar köpa (finns i frysdisken bland strips , frysta grönsaker å frysta gratänger ) en grön påse Felix me rostade grönsaker å klyftpotatis å broccoli som man gör i ugn , skit gott !!
    Så gör ja sås på crème fraîche mosad fetaost å vitlök 🙂

  2. Fia

    En av mina favoriter är färskpotatisknyten. Jag kokar färskpotatisen nästan fullt ut. Sedan lägger jag några st på en bit folie, klickar dit lite smör, saltar och har i rätt mkt färskdill. Virar ihop knytena och lägger dom på grillen tillsammans med köttet. Perfekt mat som man kan förberda tidigare och bara lägga på grillen när det är dags =)

    Sen så har min Mamma alltds gjort en sås som hon kallar tjossan, och den är så lätt så man kan inte tro att det blir så otroligt gott till grillat. Det är bara creme fraiche, pressad vitlök och grillkrydda. Ett måste här hemma till grillat =)

    Och för någon vecka sedan var jag på middag hos Sandra och då hade hon en god kall mango sås. Man köper den på påse (Knorr) och blandar med 2 dl creme fraiche. Gott till grillat och går väldigt snabbt =P

stats