sofieeklund

Sofie Eklund

Hääärliga vårväder . .

det är ju underbart, jag bara äälskar våren. Man blir så pigg och glad ( ;
Jag och Marcus har tillbringat dom två senaste dagarna i trädgården, krattat och gjort fint. Har även planterat frön i tre toksöta krukor av zink som vi hittade i nån gömma här. Kan ju chansa på att de är 50/50 chans att dom stackars fröna överlever åh börjar växa, en annan har ju noll koll på sånt där : P Nästa vecka ska jag köpa blommor och plantera i jorden och i krukor och även så gräs, va ju en stor sandhög på gräset som vi har fått skotta bort så där ska de så´s nytt ( :

jaja, i fredags kom mamma, micke och pappa hit. Mamma och Micke hade med sig en grill i inflyttningspresent, de är ju toppen : D Vi grillade lax och fläskfile, sååååå goott. Sen spelade vi biljard och mös, en riktigt toppenkväll. Om man bortser från att marcus somna vid 23.oo : P

Inte har jag beställt nå kläder heller, tullen och frakten skulle bli på ca 950 kr så känns som att man borde vara några som beställer för att man ska tjäna på de, så om de är nån som vill beställa! Hojta till! ( ;
MEN! jag har beställt lite saker hem iaf, dock en liiten liiiten bråkdel av vad jag vill och kommer beställa : P Men tänkte visa vad som fick komma hem till mig denhär gången ( :

                                  
         Zinkfat                  Hängare av zink      Krokar m porslinsknoppar    Kedja m prismor        Köksrullehållare (fast jag beställde en i vit, fanns inte kvar nu)

Sen beställde jag även 3 odlingsskyltar, men dom fanns inte heller kvar nu.
Allt detta från http://Fridasgard.se

Näst på önskelistan som ska beställas är en sååå fin kandelaber (från en annan sida) den är slut för tillfället, så såfort den kommer in ska jag beställa den ( :
Silverbrickor och glasklockor är också måsten. Korgar av alla dess slag och även tre krokar med porslingsknopp som jag ska ha i badrummet ( : Dom fanns dock inte på denhär sidan!

Näe, nu ska jag hoppa in i duschen, vi ska till faster Bella åh hälsa på, dom har precis flyttat in i sitt nyköpta hus. Så måste ju dit och kolla ( :

Hade fint. Kyss&kläm

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sofieeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats