sofieeklund

Sofie Eklund

Den perfekta hyn

385711-68

hur i hellskotta får man den? Man måste väl helt enkelt bli född med den antar jag, känner att jag är aningen hatisk mot dom jäklarna som blivit lyckligt lottade med att ha fått den för jag kan då säga att jag INTE är en av dom! Tvi! jag ska allt hitta på någon mirakelkur för oss mindre lyckligt lottade! Mohaha! : P


Förutom de hatiska ovan : P Så har jag jobbat från o9.oo imorse och kom hem för ca 20 minuter sen, pjuuh! Helt slut i fötter och ben, har säkert gått samanlagt 1,5 mil idag om inte mer. Dessvärre kan jag inte sova, behöver ett tag att varva ner och eftersom vi inte har några kanaler så spenderar jag lite tid här istället ( :

jag kan inte låta bli att avguda denhär låten. jag vet, jag vet! Men de är Nått, den blir bara bättre och bättre för varje gång, så lyssna på vettja ; D

http://www.youtube.com/watch?v=KE2orthS3TQ

Näe klockan börjar bli mycket och ögonen trötta. De är en ny jobbdag imon!

Sov Sött!
Kyss&kläm

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sofieeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats