Du behöver:
ca 80-100 g Köttfärs
500 g Krossade tomater
1 Morot
1/2 Gul lök
2 msk Tomatpuré
2 msk Basilika
Spagetti
lite Rapsolja
Så gör du:
Skala och hacka löken.
Skala och dela moroten i småbitar ( för att det ska gå fortare att koka ) .
Koka spagettin med lite rapsolja, dock inte helt klart.
Ha i krossade tomater, lök, tomatpuré, basilika & morot i en kastrull,
låt puttra ca 20 min, ha sen i köttfärsen och dom halvfärdiga pastan
+ lite av vattet som du kokade pastan i, i kastrullen med krossadetomatblandningen
& låt pastan puttra klart i de, ca 10 min.
Häll sen allt i en mixer & mixa 🙂
Jag har fortsatt hälla upp S portioner i plastsnapsglasen & på med lite folie,
dom är perfekta 🙂
Hej, jag har hittat ditt recept när jag sökt på spagetti och köttfärssås som barnmat. Hittade flera recept, men fastnade för ditt. Och det gjorde min 6-månader gamla dotter också. Hon fullkomligt älskade maten, så jag vill bara tacka för att du lagt upp receptet för snart 8 år sedan, så jag kunde hitta det! 🙂
Åhh detta ska jag spara inför framtiden! Superenkelt och gott för lillan ju 🙂