Inte roligaste bilden, men den får duga 😛
Du behöver:
ca ½ msk Grönpepparkorn
ca 1/4 msk Svartpeppar ( jag använde grovmalen )
3 dl Grädde (VISPGRÄDDE)
2 dl Creme Fraiche
1 Köttbuljong
1,5-2 msk Tomatpure
ca 1 msk Steksmör
Så gör du:
Mortla svartpeppar och grönpeppar.
Smält smöret i en kastrull och tillsätt pepparn, bryn en stund.
Häll över grädde, creme fraich & ha i köttbuljong och tomatpuré.
Låt koka upp och sänk sedan värmen, låt småputtra ca 10 min.
Jag ”redde” av såsen med lite maizena innan servering då jag vela ha den lite tjockare.
KLAAAAR !! ;D
Huur god och enkel somhelst 🙂
Denna blev inte speciellt stark, alltså barnvänlig.
Vill man ha lite klös i den så tillsätt mer peppar utav något slag 😉
Till gjorde jag vanlig skinksnitzel, som jag bara bankat ut lite och doppat i uppvispat ägg
åh sen ströbröd, blandat med salt och svartpeppar,
bryn på de, på hög värme i någon minut på varje sida !! mmmmmmmmh ;D
Hejsan! För hur många personer gjorde du till? Ser jätte gott ut!!!!
Den är såååååå god !!! 😀 Räcker till säkert 5-6 pers, beroende på hur mycket sås du själv slurpar i dig ;P
Fredagkväll, med en underbar grönpepparsås till fläskytterfilé och helstekt småpotatis. Tack!!!?
Åh, ja, visst är den alldeles underbart god 😀