HÄR hittar ni som är intresserade receptet som jag gick efter idag 🙂
Jag använde dock färsk laxfilé som jag bara tog bort skinnet på och skar i ganska stora bitar 🙂
Jag hade heller ingen selleri men istället en palsternacka som jag skalade och skivade.
& så hade jag 2 äggulor istället för 3 🙂
Jag hade bra mkt mer än 3 dl vin också, snarare ½ flaska 😉
just já, sen hade jag i 3-4 lagerblad då jag kokade tillsammans med vinet, löken & fisken
& tog sen ur dom när jag tog ur fisken,
tyckte nämligen att Per.M gjorde de på programmet igår 😛 hehe.
Använder ni lax som mig så tog det inte 8-10 min som det står i receptet, snarare 4-5 min, så håll koll 🙂
& när ni sen tagit ur laxen & tillsatt allt annat, låt det småputtra 30-40 min (står ingen tid i receptet).
Detta var iaf en riktig hitt härhemma för både liten och stor ;)
Oj, det där lät gott!! Och jag som älskar lax! 😉
Blir nog svårt att få i Emil och abrnen det (kräsna som fåååå)
Men va tusan, jag får väl görat till mig själver. 🙂
Puss!