Recept önskades så här kommer de 😉
Här hittar ni orginalreceptet 🙂
Men såhär gjorde jag 🙂
Du behöver:
3 kycklingfiléer
150 g riven ost
1/2 Citronsaft & rivet skal
Matolja
1/2 dl Vatten
2 vitlöksklyftor
ca 1 tsk Rosmarin på burk
1/2 plastförpackning körsbärstomater
ca 1-1,5 dl Grädde
( sen hade jag motvilligt i 1,5 msk vitvinsvinäger
men jag tror personligen att det blir godare utan den, man får ändå syran från citronen.
Så ha hellre en skvätt extra olja, vatten eller citronsaft 🙂 )
Grillkrydda
Så gör du:
Sätt ugnen på 200 grader.
Häll olja, vatten, pressad citron, rivet citronskal, rosmarin i en skål
& pressa i vitlöken.
Rör om.
Ha i den rivna osten, rör om och låt den suga i sig vätskan.
Putsa och krydda kyklingfiléerna med grillkrydda, alt salt & peppar.
Bryn på dom och lägg dom i en ugnsform.
Häll över tomaterna, fördela ostmassan över kyckligen
& häll över grädden.
Tillaga i ugnen i ca 25-30 min tills den fått fin färg 🙂
Jag serverade med bulgur men jag tror att det skulle vara extra gott med klyftpotatis 😉
Oj, det ser smarrigt ut, får man ju testa någon dag 😉
En annan fråga, hur målade du dockhuset? Monterade ner den helt? målade allt? Pensel elle roller eller spraylackerade? Många frågor :p Tycker du gjorde det så superfint!
Ha en härlig helg!
Kramar
Hehe ja gör de ;D
Jag satte M i arbete med dockhuset så jag kan inte ta åt mig äran mer än att jag gav instruktioner ;P haha
Han spraymålade huset, omonterat, bit för bit lixom 🙂 Han spraygrundade ( med vanlig burksprayfärg ) taket och runt fönstera 2 omgångar så dom var färgade,
samt sprayade 2 omgångar med en blank listfärg ( som känns mer slitstark ) . Sen monterade han ihop det och sprayade hela huset så att det skulle få samma vita nyans 😀
Åh tack så mycket 🙂
Kramar!