Du behöver:
2-3 kycklingfiléer
Pasta
1 Broccolihuvud/bukett
1 Gul lök
ca 8-10 stora champinjoner eller en förpackning med små
2 burkar Creme Fraiche
ca 1 msk Dijonsenap
Kycklingkrydda
Paprikakrydda
Salt
Så gör du:
Koka pastan med ganska mycket salt, häll av vattnet och ställ den åt sidan.
Finhacka löken, skiva svampen & skär av kronorna(?) på broccolin.
Bryn på de & ställ åt sidan.
Skiva kycklingfiléerna, krydda dom med kycklingkrydda & bryn på dom,
häll sedan över svampen, broccolin och löken.
Sänk värmen, krydda med paprikakrydda, häll över creme fraichen & senapen,
låt puttra en stund, smaka av & häll ihop det med pastan.
Klaart !! 😉
Idag stekte jag på lite mer svamp i smör & salt, hällde i de i gårdagens pastarester,
hällde över en skvätt grädde, saltade & lät det ”koka ihop” på svag värme, mmmh !!
Åh vad smarrigt det såg ut =)
Det där såg ju väldigt gott ut 🙂
Är lite nyfiken på hur era nattningar ser ut med W, när lägger ni honom? Tack för en härlig blogg!