sofieeklund

Sofie Eklund

4 månader – Smakportioner


 Tidig morgon på kurrasbacken 🙂

Idag blir denna lilla skrutta FYRA månader, förstår ni, FYYRA månader !!
De är ju fanimig inte klookt, vart tar tiden vägen lixom ? hjälp ! 😛
Det firade hon iaf med att vakna 05.45 och vägrade somna om
åh därmed väckte W i samma veva som även han, vägrade att somna om.
& som grädde på moset skällde skräcködlan Gordon extra liv i dom
då jag precis fått dom att lyckas varva ner, strax efter o6.oo då M kom hem från jobbet, gaah.

o7.oo satt vid frukostbordet och nu har S, för ca 30 min somnat igen,
W har hunnit påbörja sitt dagliga tjat ” veem ska jag leka med? ”
” kommer morfar & Alicia snart ? ” ” jag har inget att göra ”
& själv, är inne på min andra kopp kaffe men har fortfarande inte piggant till,
aah, lovely fredag ;P haha.

Förövrigt måste vi ju fira S 4 månaders dag med en liten smakportion !
Så till middagen ska hon få joina oss vid matbordet
och smutta på lite potatis, mosat med smör & ersättning tänkte jag 😀 hihi

Annars har vi just inga planer idag, håller vädret i sig så jag fråga pappa
om vi ska släppa lös barnen i högbo eller i stadsparken,
min vilding behöver få springa av sig ;P hehe

Önskar er en härlig fredag 😉
Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sofieeklund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hej och TACK!
    Känner att jag vill skriva och tacka. Du delar verkligen med dig av dig själv och din vardag på ett ärligt och härligt sätt. Jag har liten skrutta som också precis fyllt 4 månader och hon har nog varit lite som W var då han föddes. Kolikbarn med många vakna nätter, skumpande och ett evigt bärande. Din blogg har verkligen hållt mig flytande, det kan låta konstigt, men den lilla tid jag fått för mig själv har jag läst din blogg, tagit en kaffe och känt att det faktiskt kommer bli bättre. Doktorn ger oss inget annat än ännu en ny ersättning att prova vilket bara resultetar i fler vakna nätter. Din blogg är ett bevis på att det blir bättre men också att man kanske vågar skaffa fler barn. Tusen tack för att du gör det här! Det behövs! Kram

stats